Сервиз на вашите машини, съоръжения и оборудване

   Фирма Сираков С ЕООД разполага със сервиз за домакински електроуреди. Ако имате проблеми със вашите битови електроуреди, не се колебайте, а ни се обадете или донесете уреда си на място;

 

   Предлагаме Ви сервиз по домовете за вашите уреди. Обаждайки се Вие можете да си запазите час, в който ние ще Ви изпратим майстор от фирмата за да установи и отстрани дефекта на вашия електроуред. Ние предлагаме ремонти по домовете на вашите:

 

-    автоматични перални;

-    миялни машини;

-    бойлери;

-    готварски печки;

-    други - след консултация по телефона или с майстор от фирмата;

 

   Донасяйки вашите по- малогабаритни електроуреди в нашия фирмен магазин. Там ще приемат вашата заявка и ще Ви дадат срок, в който майстора ще ремонтира вашия уред (ако е възможен неговия ремонт) и ще можете да дойдете отново в магазина за да си го получите готов за употреба.

 

   Нашите майстори са хора с богат опит в ремонтите на електроуреди, който опит се допълва от ежедневните ремонти, които те изпълняват. Това е гарант, че когато се обърнете към нашата фирма за ремонт на вашите електроуреди, майсторите ни ще направят всичко, което може да се направи за ремонтирането на вашите уреди.

 

   При обаждане на телефоните ни не бихме могли да ви кажем точния размер на заплащането, което ще трябва да заплати те за извършването на даден ремонт, тъй като повреда се установява само на място и чак след това би могла да се изготви сума за извършването на дадената услуга.

 

   

Web Analytics Check PageRank http://www.google.bg/ BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт                                  
                                     :: www.gbg.bg :: Фирми ::