нагревател, нагреватели, колекторен нагревател, колекторни нагреватели, колекторен нагревател по поръчка, колекторни нагреватели по поръчка, колекторни тръбни нагреватели, колекторен тръбен нагревател, тръбен нагревател, тръбни нагреватели

Колекторни тръбни нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА НА КОЛЕКТОРЕН НАГРЕВАТЕЛ ПО ПОРЪЧКА

Колекторни нагреватели по поръчка, се използват главно за бързо нагрявани основи.
Типичното за този вид нагреватели е, че биват използвани за постигането на високи температурни равнища. Могат да достигнат, дори около 1000 градуса по Целзий. Друга отличителна черта на колекторните тръбни нагреватели е, че въпреки тяхната тръбна същност, те са изключително лесни за оформяне. Притежават чудесна гъвкавост. Техния вид и форма на колекторните тръбни нагреватели би могла да бъде лесно променяна. Може да става, дори с най- обикновен гумен чук. Това им свойство е идеално при полагането на тези нагреватели в специфични форми, които трябва да загреят до определена температура. Тази гъвкавост се постига благодарение на превъзходните качества на високо температурната сплав NiCr. Проводника на колекторен нагревател по поръчка, е поставен в тръби от Хром- никелова стоманена обвивка, а изолацията е с най-високо качество на магнезиев оксид ( MgO).

ОСОБЕНОСТИ

При колекторни нагреватели по поръчка, в краищата на тръбата има изграден пост терминал , който дава студена точка от около 40mm (минимум). Двата постови терминала в краищата на всеки един от тези тръбни нагреватели са запечатани със специални компоненти за предотвратяване на  навлизане в нагревателя на влага.
Този вид нагреватели се предлагат в тръби, както с кръгло, така и с квадратно сечение на тръбата.

Като производител на електрически колекторни нагреватели по поръчка, с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно колекторни нагреватели по поръчка, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид колекторен нагревател по поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Вижте всички новини

Продукти

бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо стартиращ нагревател, спирален бързо нагряващ нагревател

БЪРЗО НАГРЯВАЩИ НАГРЕВАТЕЛИ

барабанен нагревател, бандажни нагреватели, барабанен нагревател по поръчка, барабанни нагреватели по поръчка

БАРАБАНЕН НАГРЕВАТЕЛ

гъвкав нагревател, гъвкави нагреватели, гъвкав керамичен нагревател, гъвкави керамични нагреватели, керамични инфрачервени нагреватели, керамичен инфрачервен нагревател, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, инфраред нагревател, инфраред нагреватели, нагревател, нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели

ГЪВКАВ КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги