кварцов нагревател, стъклен нагревател, кварцови нагреватели по поръчка, кварцов нагревател по поръчка

КВАРЦОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Кварцови нагреватели по поръчка, се използват изключително много и са силно застъпени в почти всички сфери на промишлеността и машиностроенето. Това се дължи на факта, че те са най- бързо разпределящите топлината. Кварцовите нагреватели се характеризират с изключителна топло обменност и топло разпределяне по цялата им повърхност.

Доброто топло отдаване на кварцови нагреватели по поръчка, което може да бъде сравнено с вече, не толкова популярните, керамични нагреватели. Това перфектно топло отдаване при всеки кварцов нагревател се дължи на това, че този тип нагревател е без никаква вътрешна изолация и самата спирала (реотан) е изолирана единствено от кварцовата тръба. Това позволява на тези нагреватели да достигат много по- висока мощност и тя да се разпределя равномерно върху цялата тръба.

ОСОБЕНОСТИ

Във всяка една тръба може да се вкара много по- голямо сечение на кантал, който може да бъде навит и на по- широк дорник, в сравнение със стандартните тръбни нагреватели, където площта е по- ограничена поради необходимостта от поставяне на изолация (кварцов пясък, магнезий, каолин и други специфични материали). Кварцовата тръба от своя страна притежава качествата на изключително добър топло обменник. Кварца бързо поема достигнатата от реотана (кантала) температура и почти мигновено я предава върху повърхността на кварцов нагревател по поръчка. (http://www.nagrevatel.eu) Тези нагреватели да изключително близки до инфрачервените нагреватели, но притежават определени различия от тях. Изводите на тези нагреватели могат да бъдат изработени точно както при стандартните тръбни нагреватели. Кварцовите нагреватели могат да се изработят с твърд край, усукан край, с гъвкав край, с разнообразни дължини, съобразно изискванията на клиентите ни.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

Силен недостатък на кварцови нагреватели по поръчка, е чупливостта на кварцовите тръби. Както при всяко стъкло, въпреки че са силно закалени, кварцовите тръби подлежат на чувствителност при удар. Същевременно обаче, тяхната слабост при удар и вибрации се компенсира от устойчивостта им при пресиране. Тук кварцовите нагреватели не са толкова слаби, именно поради закалеността им, която им позволява да издържат не малки тежести върху тях. (http://www.nagrevatel.eu)

ПРИЛОЖЕНИЕ

Кварцов нагревател по поръчка, намира приложение във почти всички сфери на производството, но са силно разпространения в производството на полиетиленови продукти, както и последващото им използване във специфичните промишлености, също така кварцовите нагреватели започват да се използват и в животновъдството, където се цели бърза промяна на температурите и поддържането на определени температури, което при големи помещения се достига посредством бързо реагиращи нагреватели. Температурата на кварцовите нагреватели се контролира чрез терморегулатори, в зависимост от нуждите на използването им.

ДЕТАЙЛИ

Друга положителна особеност на този тип нагреватели е, че успявайки да запазят цялостта на кварцовата тръба, този нагревател позволява, при изгаряне на кантала (спиралата, реотана), да бъде презареден единствено от нова спирала и да продължи да работи. Това може в продължителен период от време да съкрати производствените разходи на дадено предприятие. http://www.nagrevatel.eu

За допълнителни въпроси и разяснения относно кварцови нагреватели по поръчка, можете, да се свържете с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид кварцов нагревател по поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Можете, да ни намерите, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

Вижте всички новини

Продукти

спирални нагреватели, сирален бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо нагряващ нагревател, спирален нагревател

СПИРАЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

кварцов нагревател, стъклен нагревател, кварцови нагреватели по поръчка, кварцов нагревател по поръчка

КВАРЦОВ НАГРЕВАТЕЛ

карбонов нагревател, карбонови нагреватели, въглероден нагревател, въглеродни нагреватели, нагревател, нагреватели, инфрачервен нагревател, карбонов инфрачервен нагревател, карбонови инфрачервени нагреватели, карбонови инфраред нагреватели

КАРБОНОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги