Миканитови нагреватели

Дъговидни миканитови нагреватели

Дъговидни миканитови нагреватели, изработени по модел на клиента. Изработени от неръждаема ламарина.

Захранващи проводници L=500mm:
✅ r=285mm, R=362mm, 110V, 200W;
Personalized mica heaters, produced with stainless steel. Connecting wires L=500mm:
✅ r=285mm, R=362mm, 110V, 200W;

 

Дъговидни миканитови нагреватели са изработени от миканит, най- често неръждаема стомана.

Те са много тънки и позволяват приспособяване и монтаж към специфични продукти и елементи.
Миканитовите нагреватели, най- често са с плоска форма. Плоските миканитови нагреватели могат да бъдат изработени с минималната дебелина от около милиметър и може да достигне до по- голяма дебелина.
Стандартната дебелина варира от около два до пет милиметра. Дебелината се определя от мощността. (https://www.nagrevatel.eu).
Плоски миканитови нагреватели, могат да бъдат изработени от нас в различни форми и размери. Възможните форми на плосък миканитов нагревател могат да бъдат: квадратен, правоъгълен, миканитови нагреватели с трапецовидна, дори кръгла форма, както и с други геометрични форми.
Дъговидни миканитови нагреватели по поръчка, могат да бъдат захващани с най разнообразни краища и могат да бъдат различни вариант.

Повечето нагреватели се захващат чрез силиконов кабел, поради възможност при изборът на неговата дължина и добрата му термична устойчивост.

Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – https://www.nagrevatel.eu,или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

📧 office@nagrevatel.eu
📍 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buxton“, 1618 Sofia, Bulgaria

Новини

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Вижте всички новини

Продукти

спирални нагреватели, сирален бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо нагряващ нагревател, спирален нагревател

СПИРАЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

монтажна паста, монтажни пасти, високо температурна паста, температурна паста, термична паста, паста за нагреватели, монтажна паста, монтажни пасти, монтажна паста за нагреватели, монтажни пасти за нагреватели, монтажна паста за патронен нагревател, монтажна паста за патронни нагреватели

МОНТАЖНА ПАСТА

нагревател за киселина, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, екстремен нагревател, екстремни нагреватели, агресивна среда, тръбен нагревател за агресивна среда, нагревател за киселина, нагреватели за киселини, нагревател, нагреватели, нагревател за галванична вана, нагреватели за галванични вани, нагревател за галванизация

ЕКСТРЕМНИ НАГРЕВАТЕЛИ (НАГРЕВАТЕЛИ, РАБОТЕЩИ В ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ)

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги