Грејач Во РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО

Една од најпопуларните области во кои се користат грејачи произведени од компанија Сираков Со ДООЕЛ е стручното ресторантьорство. Во овој специфичен и распространет во целиот свет бизнис, грејачот може да најде примена во различни машини и елементи. На пример, Ние сме произвеле грејачи за најголемите и водечки ресторани во Бугарија, исто така сме утврдиле контакти и работиме со бугарски и европски компании, увозниците на опрема за ресторани, установи, закусвални и слично, каде грејачи не се користат и популарни од години.

За жал, многу од сопствениците на погоре наведените типови компании кои се занимаваат со оваа активност, дури и не претпоставуваат дека би можеле да го ограничат и намалат значителен дел од своите трошоци, влегувајќи во контакт со Сираков Со ДООЕЛ и да купат од нас едни од најголемите брзо работен резервни делови, кои користат секојдневно, на подобра цена и со повисок квалитет на производство.

Нашите клиенти се увериле дека користејќи произведените од нашата компанија грејачи се карактеризираат со квалитет, во пати подобро од она што им нудат фирмите производители на “оригиналните” резервни делови. Тоа се должи на некои основни моменти кои сугерираат производството на секој грејач, кој е наменет за крајниот клиент. Главната овде е дека фирмите производители на опрема за ресторани и установи во целиот свет, гарантираат на 80% успехот на реализацијата на своите производи, поради фактот дека крајните клиенти или други компании кои препродаваат нивните производи заедно со специфична услуга (во повеќето пати монтажа и договори за одржување), не претпоставуваат дека можат да најдат грејачи, од кои имаат потреба, дури и во Бугарија. Тоа станува предуслов примарниот производител да склучи долгорочни договори со една компанија која произведува огромни количества од производството им, на база на матрица. Со оглед на тоа дека компанијата стана монопол во производството конкретно на овој специфичен вид грејач, тогаш таа дозволува одредени економии на обем, кои се карактеризираат најчесто во користењето на ниско квалитетни производи (грејни елементи), од кои треба произведен секој грејач. Тоа претставува голем недостаток за секој еден човек, зафатен во областа на овој тип на активност, бидејќи секој изгореле поради низок квалитет грејач, чини непредвидени трошоци на фирмата, која го користи (исфрла се храната што се подготвува, но не може да се зготви до крај, незадоволство на клиентот, кој брза за ручек, поради динамичното си секојдневие, како и една реална можност да изгубиш клиент, што лесно може да доведе и до ширење на лошо име на бизнисот ти). Сето погоре следни е неприфатливо не само за еден ресторани, а и за секој кој се занимава со бизнис. Производителите си дозволуваат да лавират со квалитетот на грејачи, бидејќи тие станаа монополисти во областа.

Предниот информации помага да се открие и фактот дека за секој грејач, купен од Сираков Со ДООЕЛ, клиентот, било тој краен клиент или компанија кои се занимаваат со опрема за ресторани и установи, како и монтажа има, ќе бидат платени многу пониски трошоци за индивидуалните грејач.

Технолошкиот време за испорака на грејачи, исто така, значително се скратува, поради фактот дека ние од фирма Сираков Со ДООЕЛ ги произведуваме во сопствена база во Бугарија, каде што имаме најмногу висок квалитет опрема и сите потребни за целта, материјали и потрошни материјали. Во повеќето случаи, нашите клиенти, пред да започнат корисни односи со Нас, чекале недели, па дури и месеци за производи кои не сме им извршувале за неколку дена.

Грејачи кои се користат во оваа област на активност, најчесто се цевки, од нерѓосувачки или црна цевка. Формата и видот им се исклучително различни, но тоа не претставува никаков проблем за нас да изработиме секоја форма, задоволство потребите на нашите клиенти.

Прилог грејачи наоѓаат во професионалните конвектомати, печки, печки (за пици најмногу), фритюрници, професионални скара, излози, каде што се одржува топла храна и други, во зависност од видот и намената на секоја кујна и просторија.

Во помош на бројните ни клиенти компанијата разви услугата инсталација и одржување на произведените од нас греалки, за што се даваат исклучителни услови во корист на нашите клиенти.

     Повеќе информации, можете да најдете на веб страната на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.euили наведени во страницата начини за контакт со нас.

 


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168