Грејач за канистри

Фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) нуди на вниманието на сите свои сегашни и идни клиенти, иновативен модел греалки, непознат досега во Бугарија. Тоа и изолиран рамката грејач, наменет за канистри, буриња, танкери, шишиња, вклучувајќи и гасни шишиња.

Грејачот за канистри по своето суштина претставуваат висококвалитетни греалки, распоредени на флексибилен рамнина и изолирани со дополнителна термоизолация од надворешната страна, а со алуминиумска површина од внатре. Ова помага за целни насочување на репродуцирани топлина, во насока навнатре кон загревање објект. Истовремено не е дозволено лесното разредување на создадената температура, како и лесното и излез од надворешната, за загревање објект насока. Овој тип на грејачи обезбедуваат и дополнително штедење, кое во лабораториски услови е пресметано околу 15%. Односно можете заштеда на електрична енергија, за греење на загревање суд, околу 15% од сметките.

Грејач за тапани може да биде изработен во каква било форма, големина, со произволна моќност и напонски, речиси без никакви ограничувања. Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) нуди за изработени од нас електрични греалки за канистри, монтажа на вградена термоспој, монтажа на термо прекинувач (термо прекинувач), со кој температурата која достигне грејачот ви, да биде токму оваа која сакате. Ние, исто така може да монтираме и термо контролер, како механички, така и дигитален, преку кој, можете да ја прилагодите температурата на направена за вас грејач за канистри, во опсег што би ви бил корисен. Ова може да се користи и во случај да сакате да замените судот, врз кој се монтира грејачот за резервоарот, или да ја менувате природата на загревање во Вареш производ. Монтажа и демонтажа, со цел отстранување на грејачот станува исклучително лесно и брзо, бидејќи изработуваме грејачот со обтяжни ремени со прстиња или шини. Грејачот за канистри можат да бидат изработени и со проводников црево, со приклучок или приклучок за директно вклучување кон струја, што е исклучително погодност за корисниците.

Грејачот за тапани направени од фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) најчесто се користат за канистри од 30-50 литри, 110 л, 220 л, а исто така и за едно кубикови, 1.000 литри, со димензии 1000мм х 1000мм х 1000мм. Исто популарни се и грејачи за гас цилиндри, со дијаметар d = 220mm и висина h = 200mm, кои се со моќност од околу 340W (вати). Надвор од овие димензии можеме да изработиме секој вид, без ограничување од форма, модел моќност кои се регулира елементи, во зависност од желбите на конкретниот клиент за кој е наменет грејачот.

За дополнителни прашања и појаснувања во врска со грејачи за стоматологија, како и за поднесувањето на конкретно барање за точно определен вид грејач за стоматолошка опрема, немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска. Така ќе можеме да изработиме саканиот грејач по најкраток можен начин, ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168