нагреватели за домакински електроуреди, нагревател за пералня, нагревател за бойлер, нагревател за скара

Грејачи за домаќинство апарати

Фирма Сираков Со ДООЕЛ произведува сите познати видови грејачи за апарати за домаќинство. Во текот на годините компанијата има стекнато извор потенцијал и изработени и чувани во магацин исклучително богата гама електронагреватели за апарати за домаќинство.

При особина и не достапноста на потребниот на нашите клиенти грејач, фирмата е во состојба веднаш да го произведе, а при желба од страна на клиентот, да го испорача и монтира на нивниот битен уред. Ова станува возможно преку услугата Сервис која фирмата ни нуди на вниманието на своите клиенти.

Во повеќето случаи грејачи кои се користат во домаќинството се тип цевки греалки со многу различни и хетерогени форми и видови, во зависност од секој тип, модел и марка електрични апарати. Во практиката нема електрични, за кој досега Нашата компанија да не успеала да произведе потребниот за неговата нормална функционирање грејач.

Ние произведуваме грејачи за секој познат електрични апарати. Правиме сите видови грејачи за:

– Печки;
– Греење печки;
– Плочи;
– Тостер;
– Фритюрници;
– Милја машини;
– За перење;
– Фрижидери;
– Замрзнувачи;
– Излози;
– Уреди за складирање на храна;
– Капи;
– Конвертор печки за греење;
– КАФЕМАТ;
– Хлебопекарни;
– Ютии;
– Котли;
– Соларни системи;
– Електророботи;
– Сушари;
– Масло радијатори;
– Водни радијатори;
– Електрични радијатори;
– Греење за мека мебел;
– Вентилација греење;
– Камини;
– Печки;
– Сите други апарати за домаќинство кои се користат во секое домаќинство и наоѓаат примена во секој дом.

Грејачи кои ги нудиме на своите клиенти се со гарантиран квалитет, тестирани лабораториска и целосно компатибилни со оригиналните грејачи на вашите електрични апарати, кои во многу случаи се неоткриваеми на пазарот.