Грејачи за електрични котли и грејачи за електрични радијатори

Во практиката ни , исклучително често добиваме нарачки за грејачи за електрични котли и грејачи за електрични радијатори . Грејачот за електрични котли и грејачот за електрични радијатори , сами по себе претставуваат во повеќето случаи цевки електрични греалки , прицврстени на тапа ( во повеќето случаи месинг тапа , понекогаш челична затка или сличен тип лапа ) со навој .

Електрични цевни грејачи за бојлери и греачи за радијатори , често се изработуваат од три до шест одделни електрични цевки грејач , тип ” фиба ” , кои имаат еднаква моќ и се превртува на тапа со навој или на Совети . На тој начин моќта на електрични цевни грејачи за бојлери и греачи за радијатори , лесно се монтираат во соодветниот котел или радијатор . Исто така лесно се вклучуваат во напојувањето. Напојување на грејач за ел котли и греач за ел радијатор , стандардно се изработува со монтажа кутија содржи терморегулатор за овие греалки .

Грејачот за ел котли и грејачот за ел радијатори им се од 3000W и стандардна стигнат до 12000W , 15000W , но исто така, понекогаш ги надминуваат и 20000W . Тоа зависи од самиот котли или радијатор и од неговата намена ( котли за греење , котли за индустриска употреба , котли за стан или котли за куќа ; принципот кај радијаторите е апсолутно идентична ) .

Грејачот за електрични радијатори може да се монтираат во леано железо радијатори , алуминиумски радијатори . Грејачот за ел котли работат како во водена средина, така и во маслена средина , а понекогаш и во други , алтернативни течности.

Грејачот за електрични котли и грејачот за електрични радијатори се монтираат и размонтират лесно , што ги прави исклучително едноставни за употреба. Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) , можат лесно , брзо и квалитетно да отремонтират издувните Ви грејачи за бојлери и греачи за радијатори , а исто така може лесно да изработат нови, модел , потребен на нашите клиенти . Ова се едни од главните видови грејачи кои нашата фирма е специјализирана да изработува со текот на годините.

Како производител на електрични грејачи со толку долгогодишно искуство и култура во оваа област , храбро сме подготвени да застанеме зад ставот дека нема проблем , во областа на производството на електрични грејачи , кој Ние не сме способни да го решиме за успешен бизнис на илјадниците наши клиенти во земјата и странство .

За дополнителни прашања и појаснувања во врска Патронот греалки , како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид Патронот грејач , немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска . Така ќе можеме да изработиме посакувана грејач на најдобар можен начин , ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168