Насловот цевни грејачи

Колектор цевка греалки се користат главно за брзо загревање основи .
Типична за овој вид греалки е дека им се користи за постигнување на високи температурни нивоа , дури околу 1000 степени Целзии . Друга карактеристика на колектор цевка греалки е дека иако тряхната тубуларна суштина , тие се исклучително лесни за обликување и поседуваат голема флексибилност . Нивниот вид и форма на колектор цевка греалки би можела да биде лесно променет дури со најобичен гумен чекан . Тоа им својство е идеално при полагањето на овие греалки во специфични форми , кои треба да се загреат до одредена температура . Оваа флексибилност се постигнува благодарение на совршените начества на висока температура легура NiCr . Жицата на колектор цевка греалки е поставен во цевки од Хром- никел челик куќиште , а изолацијата е со највисок квалитет на магнезиум оксид ( MgO ) .

При колектор цевка греалки , на краевите на цевката има изграден пост терминал , кој дава ладна точка од околу 40mm ( минимум) . Двата мислења терминалот на краевите на секое од овие цевки греалки се запечатени со специјални компоненти за спречување на влегување во грејач на влага .
Овој вид греалки се нудат во цевките , како и со кружни , така и со квадратна пресек на цевката.

Како производител на електрични грејачи со толку долгогодишно искуство и култура во оваа област , храбро сме подготвени да застанеме зад ставот дека нема проблем , во областа на производството на електрични грејачи , кој Ние не сме способни да го решиме за успешен бизнис на илјадниците наши клиенти во земјата и странство .

За дополнителни прашања и појаснувања во врска Патронот греалки , како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид Патронот грејач , немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска . Така ќе можеме да изработиме посакувана грејач на најдобар можен начин , ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168