Патронот грејач

Патронот греалки се многу популарен вид цевни грејачи . Патронот греалки се од групата касетата патрони греалки кои се почитувани од останатите видови цевни грејачи за тоа дека моќта на секој Патронот грејач е еднострано . Тоа значи дека и двата енергетски награйника , било да е тоа кабли , искривени рабови или цврсти краеви , биваат еднострано изведени . Другиот крај на цевката на секој Патронот грејач , односно е затворен , што наликува неговата форма на кертриџот и од каде потекнува името му .

Современите патрони греалки се карактеризираат со релативно мали димензии. Актуелните касетата патрони грејачи изработени од цевки со кружен напречен пресек , варираат од цевки со дијаметар од d = 3мм до цевки со дијаметар на цевката околу d = 16мм . Должината на еден Патронот грејач стандардна движи од l = 30mм до патрони греалки со должина од околу l = 1000мм . Овие услови , во никој случај не се конкретни и трпи промени , во зависност од специфичните барања на нашите клиенти.

Касетата Патронот грејач , стандардна смеат од околу 40- 50W и доаѓа до околу 500W – 1000W , во зависност од конкретната примена на греачи и барањата на секој поединечен клиент . Ние сме способни да изработиме секаков вид Патронот грејач или патрони греалки , по индивидуално работа на клиентите кои патрони греалки , максимално би исполниле и деталните исиквания на секој поединец наш клиент.

Еден Патронот грејач може да биде направена како му се монтираат Специјална Совети за Стисок ( фиксирање ) на овој греалка за конкретната површина , каде е предвидено овој Патронот грејач да работи и да ја врши својата функција . Овие Совети најмногу често се обична планка , доведена во близина на струја на Патронот грејач , на која има разпробита дупка за стегање со завртка и навртка. Друг , заеднички опција е грабање преку инсталирање на месинг Совети навој .

На Патронот грејач без проблем би можела да се инсталира термоспој на тој начин од крајот каде се наодите на цевки Патронот грејач , ќе излегуваат не два , туку три или четири крајот .

Цевчестите патрони греалки , со кружен напречен пресек на цевката може да биде, не само прави како форма. Во последно време се забележани варијации кај кои Патронот греалки од овој тип , поседуваат во форма рефракција во активната дел, од каде Патронот грејач стекнува форма на буквата ” Г ” . Овој тип патрони греалки , се уште не се до таа мера распространети во индустријата и производството.

Патронот греалки кои ги нудиме се извршуваат со зацврстени магнезиум оксид ( MgO ) , кој карантира добрата изолируемост на грејачот и го штити од изгореници . Дијаметарот на Патронот греалки со кружен напречен пресек на цевката се постигнуваат преку специфична технологија за преземање на цевката.

Нашата компанија нуди на вниманието на своите клиенти патрони греалки од највисока класа . Тоа значи дека квалитетот на нашите патрони грејачи е можно највисоко на пазарот. Исто така нудиме на клиентите оригинални патрони греалки , произведени во Италија .

Како производител на електрични грејачи со толку долгогодишно искуство и култура во оваа област , храбро сме подготвени да застанеме зад ставот дека нема проблем , во областа на производството на електрични грејачи , кој Ние не сме способни да го решиме за успешен бизнис на илјадниците наши клиенти во земјата и странство .

За дополнителни прашања и појаснувања во врска Патронот греалки , како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид Патронот грејач , немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска . Така ќе можеме да изработиме посакувана грејач на најдобар можен начин , ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168