нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

Нагревател за дентална техника

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагреватели за дентална медицина по поръчка, които се използват в денталната медицина, намират приложение при денталните техници. Приложението на нагреватели за дентална техника по поръчка, е основно при изработката на протези и мостове. Също така и на някои други елементи за изработка и обработка от страна на денталните техници.

ОСОБЕНОСТИ

Нагревателите за денталните техници, представляват най- често кварцови нагреватели, със специфична спираловидна форма. Тя е с диаметър на кварцовата тръба, стандартно между 12мм и 16 мм. Вътрешния диаметър на спиралата, която се използва, изработена от кварцовата тръба е различен и варира от 50мм, достигайки до спирала с диаметър от 250мм до 300мм. Височината на този тип нагреватели за дентална техника по поръчка, отново е динамична величина. В зависимост от обема и конкретиката на изработваното изделие, като достига от 25мм – 30мм, до 120мм – 150мм.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Всички горе упоменати размери са приблизителни и абсолютно не пречат на фирмата ни, Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), да изработи нагреватели за дентална техника по поръчка. Може да бъдат изработени, по индивидуално, уникално задание на клиентите си. За целта предлагаме пълна гъвкавост в производството на всеки нагревател за дентална медицина и в частност на всеки елемент, за всеки един индивидуален нагревател. Предлагаме, също така, инсталиране на накрайници и присъединителни елементи, елементи за захващане и захранване, които спомагат максимално всеки наш клиент.

ЗА ЗАПИТВАНИЯ?

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели за денталната медицина по поръчка, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагреватели за дентална техника по поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Вижте всички новини

Продукти

нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

монтажна паста, монтажни пасти, високо температурна паста, температурна паста, термична паста, паста за нагреватели, монтажна паста, монтажни пасти, монтажна паста за нагреватели, монтажни пасти за нагреватели, монтажна паста за патронен нагревател, монтажна паста за патронни нагреватели

МОНТАЖНА ПАСТА

бандажен нагревател, бандажни нагреватели, керамично бандажен нагревател, керамично бандажни нагреватели, миканитов бандажен нагревател, миканитови бандажни нагреватели, нагревател, нагреватели

БАНДАЖНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги