Нагреватели за джакузи

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за джакузи намират приложение във всички възможни видове джакузи. Джакузитата познати в днешно време, всичките подгряват водата си посредством електрически нагреватели за джакузи. Фирмата ни произвежда нагреватели за джакузи от години. Наблюденията ни са, че джакузита и в частност нагревателите за джакузи стават все по- популярни. Те се използват, както за джакузи в домашни условия, стандартно това са джакузита с по- малка вместимост. Също така и нагреватели за професионално джакузи, намиращи приложение в СПА центрове, хотели, вили и други подобни места за отдих и релакс.

ОСОБЕНОСТИ

Нагревателите за джакузи, стандартно са тръбни нагреватели със специфични форми. Най- често нагревателите за джакузи се изработват от неръждаема или стоманена тръба. Но има и модели нагреватели за джакузи, изработвани от медна тръба. Нагревателите за джакузи биват с различна мощност, в зависимост от вместимостта на даденото джакузи. Респективно от обема на водата, която се загрява. Нагревателите за джакузи обикновено се изработват с накрайник тапа с резба за тяхното максимално лесно захващане, а формата на нагревателя за джакузи се изгражда на база на няколко тръбни нагревателя тип фиба, с еднаква мощност, захванати за тапа с резба, от която страна излиза тяхното захранване.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Вижте всички новини

Продукти

бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо стартиращ нагревател, спирален бързо нагряващ нагревател

БЪРЗО НАГРЯВАЩИ НАГРЕВАТЕЛИ

никротал, никроатлов, никроталови, нагревател, нагреватели, спирала, спирали, никроталов нагревател, никроталови нагреватели, спирала от никротал, спирален нагревател, спирален никроталов нагревател

НАГРЕВАТЕЛИ ОТ НИКРОТАЛ (NIKROTAL)

колекторен нагревател, колекторни нагреватели, тръбен нагревател, тръбни нагреватели, колекторни тръбни нагреватели, колекторен тръбен нагревател. нагревател, нагреватели

КОЛЕКТОРНИ ТРЪБНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги