Нагреватели за каучук

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за каучук се използват масово в каучуковата промишленост. В България, каучуковата промишленост, преработката и обработката на каучукови изделия става все по- популярна. Нагреватели за каучук се поръчват все по- често от клиентите на нашата компания.

ОСОБЕНОСТИ

Нагреватели за каучуковата промишленост могат да бъдат, приоритетно тръбни нагреватели. Те могат да бъдат изработвани както от черна тръба, така и от стоманени тръби и неръждаема тръба, с различно сечение на тръбите. Освен стандартни тръбни нагреватели с двустранно изведено захранване, нагревателите за каучук, често пъти могат да бъдат и едностранно захранени нагреватели. Това са, така наречените, патронни нагреватели и касетни нагреватели. При двустранно захранвани тръбни нагреватели за каучук, те обикновено биват с не много усложнена външна форма. Това прави нагревателите за каучук лесни за употреба и приложение в каучуковата промишленост и в частност при каучуко изработващите машини.

ПРИКРЕВАНЕ

Нагревателите за каучук се закрепват най- често, посредством специално изработени планки. Те лесно се монтират на машината или прибора, където се обработва каучука и където нагревателите за каучук се използват. Типично за нагревателите за каучук е, че не са много мощни, тъй като целта на нагревателя за каучук е по- скоро да поддържа постоянна температура. А не да достига прекалено високи температурни равнища.

Фирама Пласи Ко ЕООД (Сираков С ЕООД), поради честата изработка на подобен тип нагреватели, предвидени за приложение в каучуковата промишленост, се е специализирала в тази насока и смело можем да твърдим, че сме единствените, способни да изработят най- качествените нагреватели в тази област.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Вижте всички новини

Продукти

нагревател във финростъкло, нагреватели във фибростъкло

НАГРЕВАТЕЛИ ВЪВ ФИБРОСТЪКЛО

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги