Нагреватели за каучук

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за каучук се използват масово в каучуковата промишленост. В България, каучуковата промишленост, преработката и обработката на каучукови изделия става все по- популярна. Нагреватели за каучук се поръчват все по- често от клиентите на нашата компания.

ОСОБЕНОСТИ

Нагреватели за каучуковата промишленост могат да бъдат, приоритетно тръбни нагреватели. Те могат да бъдат изработвани както от черна тръба, така и от стоманени тръби и неръждаема тръба, с различно сечение на тръбите. Освен стандартни тръбни нагреватели с двустранно изведено захранване, нагревателите за каучук, често пъти могат да бъдат и едностранно захранени нагреватели. Това са, така наречените, патронни нагреватели и касетни нагреватели. При двустранно захранвани тръбни нагреватели за каучук, те обикновено биват с не много усложнена външна форма. Това прави нагревателите за каучук лесни за употреба и приложение в каучуковата промишленост и в частност при каучуко изработващите машини.

ПРИКРЕВАНЕ

Нагревателите за каучук се закрепват най- често, посредством специално изработени планки. Те лесно се монтират на машината или прибора, където се обработва каучука и където нагревателите за каучук се използват. Типично за нагревателите за каучук е, че не са много мощни, тъй като целта на нагревателя за каучук е по- скоро да поддържа постоянна температура. А не да достига прекалено високи температурни равнища.

Фирама Пласи Ко ЕООД (Сираков С ЕООД), поради честата изработка на подобен тип нагреватели, предвидени за приложение в каучуковата промишленост, се е специализирала в тази насока и смело можем да твърдим, че сме единствените, способни да изработят най- качествените нагреватели в тази област.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Вижте всички новини

Продукти

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

оригинални патронни нагреватели, фабрични патронни нагреватели, фабричен патронен нагревател, оригинални нагреватели, патрон, патронен, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

ФАБРИЧНИ ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

термоустойчив проводник, термоустойчиви проводници, термо устойчив проводник, термо устойчиви проводници, проводник, проводници, температурно устойчив проводник, температурно устойчиви проводници

ТЕРМОУСТОЙЧИВ ПРОВОДНИК

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги