Нагреватели за ресторантско оборудване

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за ресторантско оборудване или като цяло нагревателите за ресторантьорството представляват специфични нагреватели. Те намират приложение в тази сфера на дейност. Нагревателите за ресторантско оборудване могат да бъдат нагреватели за електрически печки, нагреватели за електрически фурни, нагреватели за електрически пещи. Също така, нагреватели за електрически професионални фритюрници, нагреватели за топли витрини, нагреватели за електрически котлони. Могат да се срещнат като нагреватели за конвектомати, нагреватели за бойлери, нагреватели за проточен бойлер, проточни бойлери. И, не на последно място като нагреватели за професионални миялни машини, както и много други нагреватели намиращи приложение в ресторантьорството.

РАЗНОВИДНОСТИ

Нагревателите за ресторантско оборудване или нагреватели за ресторантьорството могат да бъдат много разнообразни по вид и форма, но най, често това са нагреватели изработени от тръбни елементи, с различно сечение на тръбите, с едностранно или двустранно захранване, с или без допълнителни елементи за закрепването на тези нагреватели за ресторантско оборудване.

АЛТЕРНАТИВИ

Нагревателите за ресторантско оборудване могат да притежават и друг вид освен стандартните ел. тръбни нагреватели. Този вид ел. нагреватели могат да бъдат и керамични, миканитови, специфични плочи с реотани и много други.

Фирма Пласи Ко предлага на клиентите си пълно оборудване от нагреватели за професионално ресторантско оборудване. Познати още като нагреватели за професионално ресторантьорство. Те се изработват по задание на клиентите ни. Ние гарантираме високо качество на продуктите си, разумни цени, базирани на висококачествените материали, с които работим, гаранция на нагревателите ни за ресторантско оборудване, кратки срокове за изработка и доставка на нашите нагреватели за ресторантьорството и нагреватели за професионално ресторантско оборудване.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

бандажен нагревател, бандажни нагреватели, керамично бандажен нагревател, керамично бандажни нагреватели, миканитов бандажен нагревател, миканитови бандажни нагреватели, нагревател, нагреватели

БАНДАЖНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги