НАГРЕВАТЕЛИТЕ В РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО

ХАРАКТЕРИСТИКА

Една от популярните сфери, в които се използват нагревателите, произведени от фирма Сираков С ЕООД е професионалното ресторантьорство. В този специфичен и разпространен в световен план бизнес, нагревателя може да намери приложение в различни машини и елементи. Така например, Ние сме произвели нагреватели за най- големите и водещи ресторанти в България. Също така сме установили контакти и работим с български и Европейски фирми. Това са вносители на оборудване за ресторанти, заведения, закусвални и други подобни. Там, където нагревателите ни биват използвани и популярни от години.

За съжаление много от собствениците на горе упоменатите типове фирми, занимаващи се с тази дейност, дори не предполагат, че биха могли да ограничат и съкратят значителна част от своите разходи. Само, влизайки в контакт с Сираков С ЕООД и да закупят от нас едни от най- бързо оборотните резервни части, които използват ежедневно. Но, на по- добра цена и с по- високо качество на продукцията.

ПЛЮСОВЕ

Клиентите ни са се уверили, че използвайки произведените от нашата компания нагреватели се характеризират с качество. То е, в пъти по- добро от това, което им предлагат фирмите, производителки на „оригиналните” резервни части. Това се дължи на някои основни моменти. Те предпоставят производството на всеки отделен нагревател, който е предназначен за крайния клиент.

Основното тук е, че фирмите производителки на оборудване за ресторанти и заведения в световен мащаб, гарантират на 80% успеха на реализирането на своите продукти. Това е, поради факта, че крайните клиенти или други компании, които препродават продуктите им заедно със специфична услуга. В повечето пъти монтаж и договори за поддръжка, не предполагат, че могат да намерят нагревателите, от които се нуждаят, дори и в България. Това става предпоставка първичния производител да сключи дългосрочни договори с една компания, която произвежда огромни количества от продукцията им, на база матрица.

ОСОБЕНОСТИ

С оглед на това, че фирмата се е превърнала в монополист в производството конкретно на този специфичен вид нагревател, то тя си позволява определени икономии от мащаба. Те се характеризират, най- често в използването на по ниско качествени продукти (нагревателни елементи). От тях бива произвеждан всеки един нагревател. Това представлява голям недостатък за всеки един човек, зает в сферата на този тип дейност. Това е така, тъй като всеки изгорял поради ниско качество нагревател, коства непредвидени разходи на фирмата, която го използва. Изхвърля се храната, която се готви, но не може да бъде сготвена докрай, недоволство на клиента, който бърза с обяда, поради напрегнатото си ежедневие. Също и една реална възможност да загубиш клиент, което лесно може да доведе и до разпространение на лошо име на бизнеса ти.

АНАЛИЗИ

Всичко горе изброено е неприемливо не само за един ресторантьор, а и за всеки, който се занимава с бизнес. Производителите си позволяват да лавират с качеството на нагревателите, защото те са се превърнали в монополисти в областта.

Предната информация помага да се разкрие и факта, че за всеки нагревател, закупен от Сираков С ЕООД, клиента, било той краен клиент или фирма, занимаваща се с оборудване за ресторанти и заведения, както и монтажа има, ще бъдат заплатени много по- ниски разходи за отделния нагревател.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Технологичното време за доставка на нагревателите също значително се съкращава, поради факта, че ние от фирма Сираков С ЕООД ги произвеждаме в собствена база. Тук, в България, където разполагаме с най- висококачествено оборудване и всички, необходими за целта, материали и консумативи. В повечето случаи, клиентите ни, преди да започнат ползотворни взаимоотношения с Нас. Те са чакали седмици и дори месеци за продукти, които ни сме им изпълнявали за няколко дена.

Нагревателите, които се използват в тази сфера на дейност, най- често биват тръбни, от неръждаема или черна тръба. Формата и вида им са изключително разнообразни. Но това не представлява никакъв проблем за Нас да изработим всяка форма. Такава, задоволяваща нуждите на клиентите ни.

Приложение нагревателите намират в професионалните конвектомати, печки, фурни (за пици най- вече). Също така във фритюрници, професионални скари, витрини, където се поддържа топла храната и други. Прилагат се, в зависимост от типа и предназначението на всяка отделна кухня и помещение.

   В помощ на многобройните ни клиенти фирмата разработи услугата монтаж и поддръжка на произведените от нас нагреватели, за което се дават изключителни условия в полза на клиентите ни.

  Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.eu . Можете да ни намерите на посочените в страницата начини за контакти с нас.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

Вижте всички новини

Продукти

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

запалка за камина, запалка за горелка, заплака за пелетна камина, запалка за пелетна горелка, нагревтаел за пелетна горелка, нагревател за пелетна камина, заплака, заплаки, нагревател, нагреватели, запалка за пелетна горелка по поръчка, нагревател за пелетна горелка по поръчка

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги