нагревателно съоръжение, нагревателна касетка, нагревателни системи, нагревателни системи по поръчка, нагревателна система, нагревателна система по поръчка

Нагревателни системи

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателни системи са общо понятие, което може да съдържа в себе си различни значение и което се употребява. То може да бъде по много различни поводи в различни сфери на бизнеса, производството и индустрията като цяло. Нагревателна система, сама по себе си, би могла да се разгледа, най- общо казано, като нагревател или нагревателни елементи. Те са поместени в дадена система, която, в повечето случаи, е система, насочена предимно към отопление. Понякога и като към система за охлаждане и допълнителна преработка и до обработка.

ОСОБЕНОСТИ

Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) е компания, която от повече от 20 години е на пазара за производство на нагреватели, нагревателни елементи и нагревателна система като цяло. Няма нагревателна система, за която да не можем да подготвим или спомогнем при изготвянето на цялостната инженерингова платформа. Също така за плановете проектите, както и релните пускови периоди и консултации при функционирането на дадената нагревателна система. Освен висококачествените нагреватели, които Пласи Ко ЕООД предлага и произвежда за клиентите си и които биват помествани във, произвежданите от нас нагревателни системи, то ние предлагаме и също толкова качествени завършени нагревателни системи, по задание на всеки един от клиентите ни.

РАЗНОВИДНОСТИ

Компанията предлага нагревателни системи, както от затворен, така и от отворен тип. Тук става въпрос за изграждане, интегриране и пускане в действие на нагревателни пещи. Също така на нагревателни сушилни, отоплителни системи, свързани към промишлена вентилация и климатизация. Предлагаме и системи за поддържане на точно фиксирани температурни равнища, намиращи приложение при много деликатни условия на работа и функциониране. Системите за промишлено отопление, които сме разработили, биват разчитани като много добър избор в областта. Оценката за това е от всички специалисти в тази сфера на дейност, предпочели нашата фирма за изпълнител на конкретните им проекти.

ВИДОВЕ НАГРЕВАТЕЛНИ СИСТЕМИ

Предлагаме изработка на муфелни пещи, в богато разнообразие, на пещи за пица, поточни линии в сферата на сладкарството. Също така, в сладкарската промишленост и хранително вкусовата промишленост (нагревател за ХВП). Предлагаме нагревателни системи в сферата на дестилацията, вторичната обработка и преработка на етерично маслени култури. Имаме решение за преработка на спиртни и алкохолни продукти. Нашите нагреватели са съгласувани с нуждите на клиентите и са изработени по тяхно задание.

Предлагаме поточни линии, използвани в ресторантьорството, промишлените кухни. Нагревателните ни системи се използват при преработката и производството на специфични елементи от всяка сфера на производството и индустрията като цяло. Произвеждаме и пускаме в експлоатация всякаква нагревателна система в областта на хладилната техника, където се включват нагревателна система за топла витрина, нагревателна система за студена витрина, нагреватели за топъл и студен щанд, нагревателни системи за хладилни помещения, както и много други нагреватели и нагревателни системи, помещаващи се и използвани в тази насока и в тази сфера на промишлеността и индустрията.

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас нагревателни системи, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревателна система, се свържете с нас. Моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Силиконов нагревател

Силиконов Нагревател 500mm x 500mm

Вижте всички новини

Продукти

сухи керамични нагреватели, сух керамичен нагревател, керамичен патронен нагревател, керамични патронни нагреватели, патронен керамичен нагревател, керамични патронни нагреватели, въздушни керамични нагреватели, въздушен нагревател, въздушни нагреватели

СУХИ КЕРАМИЧНИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагреватели за сушилни, нагревател за сушлня, сушилен нагревател, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА СУШИЛНИ

нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги