касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Патронен нагревател по поръчка, е един най- популярните видове нагреватели. Използвани в множество промишлени сфери и производствени дейности. Изключително разпространени са в сферата на производство на пелети, брикети и други енергийни източници. Използват се също в дървообработващата промишленост и по- конкретно при производството на мебели, при затоплянето на лепила. Стъкларската промишленост, също така, е място на приложение на патронните нагреватели.

Патронните нагреватели (http://www.nagrevatel.eu) в голямата им част представляват тръбен нагревател, изработен от тънкостенна, в масовата част от случаите, стоманена тръба. Освен в стоманена тръба партонен нагревател може да се изработи и в хром- никелова тръба. Могат да бъдат изработени и в месингова тръба. Това е изключително рядко и предимно по настояване на клиентите. Могат да бъдат в черна тръба, както и в много редки случаи в кварцова тръба.

ОСОБЕНОСТИ

Характерното име на този тип патронен нагревател по поръчка, произхожда от формата им. Те биват затапени (затворени) от едната страна, а захранването им влиза в тръбата едностранно. В болшинството от случаите, захранването става посредством силиконови кабели. Това е така, тъй като е възможно най- лесния начин за изолация на нагревателя и предпазването на нагревателите от изгаряне. До него може да се стигне при преплитане на фаза и нула, което автоматично би довело до дефектиране на нагревателя (http://www.nagrevatel.eu) . Освен това силиконовите кабели позволяват удължаване на захранването на патронния нагревател. Така един патронен нагревател може да бъде монтиран на дадено място, а неговото захранване би могло да бъде на няколко метра, а дори и повече от същинското тяло на патронния нагревател.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ

Патронните нагреватели най- често са прави с различни дължини на тръбите. Така може един патронен нагревател да бъде с дължина на тръбата от 6- 8 сантиметра дължина, но паралелно биха могли да достигнат и до дължина метър и повече, в зависимост от специфичните нужди на клиентите ни. Дебелината на тръбите, използвани при патронните нагреватели би могла да варира от 6 мм и може да достигне до 40-60 мм дебелина на тръбата, отново в зависимост от нуждите на клиента и предназначението на съответния патронен нагревател(http://www.nagrevatel.eu) .

Освен изцяло правата форма на почти всеки патронен нагревател по поръчка, тези патронни нагреватели биха могли да бъдат и под форма „Г“. Тези случаи не са популярни, но се срещат при някои специфични машини.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Мощността, която може да бъде вкарана в един патронен нагревател по поръчка, не е никак малка. Това се дължи главно на факта, че патронния нагревател събира в една своя дължина две дължини на навитата спирала на реотана. Това позволява в един патронен нагревател с определена нагреваема площ да се вмести мощност на нагревателя до два пъти по голяма, в сравнение със същата нагреваема площ. Това се получава в случай, че нагревателя е стандартен нагревател с двустранни изводи.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронен нагревател по модел, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Вижте всички новини

Продукти

терморегулатори, термо регулатор, термо регулатори, термо контролер, термо контролери, терморегулатор, терморегулатори, термоконтролер, термоконтролери, измерващи уреди, термични измервателни уреди, измервателен уред, измервателни уреди

ТЕРМО РЕГУЛАТОРИ

нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги