касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

Патронни нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Патронните нагреватели са много популярен вид тръбни нагреватели. Патронните нагреватели са от групата касетно патронни нагреватели, които са отличаващи се от останалите видове тръбни нагреватели по това, че захранването на всеки патронен нагревател е едностранно. Това означава, че и двата захранващи накрайника, било то кабели, усукани краища или твърди краища, биват едностранно изведени. Другия край на тръбата на всеки патронен нагревател, респективно е затворен, което наподобява формата му на патрон и от където произлиза името му.

АКТУАЛНО

Съвременните патронни нагреватели се характеризират със сравнително малки размери. Актуалните касетно патронни нагреватели изработени от тръби със кръгло сечение, варират от тръби с диаметър от d=3мм до тръби с диаметър на тръбата около d=16мм. Дължината на един патронен нагревател стандартно варира от l=30mм до патронни нагреватели с дължина от около l=1000мм. Тези условия, по никакъв начин не са конкретни и търпят промени, в зависимост от конкретните изисквания на клиентите ни.

СТАНДАРТИ

Касетно патронния нагревател, стандартно бива от около 40-50W и стига до около 500W-1000W, в зависимост от конкретното приложение на нагреватели. А, също и от изискванията на всеки отделен клиент. Ние сме способни да изработим всякакъв вид патронен нагревател или патронни нагреватели, по индивидуално задание на клиентите. Тези патронни нагреватели, максимално биха удовлетворили и най- детайлните изисквания на всеки един отделен наш клиент.

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Един патронен нагревател може да бъде изработен като му се монтират специални накрайници за захващане (закрепване) на този нагревател към специфичната повърхност, където е предвидено този патронен нагревател да работи и да изпълнява своята функция. Тези накрайници най- често биват обикновена планка, поставяна в близост до захранването на патронния нагревател, на която има разпробита дупка за захващане. То може да стане посредством болт и гайка. Друг, често срещан вариант е захващане посредством инсталиране на месингови накрайници с резба.

ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ С ТЕРМОДВОЙКА

На патронен нагревател без проблем би могла да се инсталира термодвойка като по този начин от края, където са изводите на тръбния патронен нагревател, ще излизат не два, а три или четири края.

Тръбните патронни нагреватели, с кръгло сечение на тръбата, могат да бъдат, не единствено прави като форма. Напоследък се наблюдават варианти, при които патронните нагреватели от този тип, притежават във формата си пречупване в активната си част, от където патронния нагревател придобива формата на буква „Г“. Този тип патронни нагреватели, все още не са до такава степен разпространени в промишлеността и производството.

ОСОБЕНОСТИ

Патронните нагреватели, които предлагаме се изпълняват с пресован магнезиев окис (MgO), който гарантира добрата изолируемост на нагревателя. Същевременно го предпазва от изгаряне. Диаметъра на патронните нагреватели с кръгло сечение на тръбата се постигат посредством специфична технология за изтегляне на тръбата.

Фирмата ни предлага на вниманието на своите клиенти патронни нагреватели от най- висок клас. Това означава, че качеството на нашите патронни нагреватели е възможно най- високото на пазара. Също така предлагаме на клиентите си оригинални патронни нагреватели, произведени в Италия.

ПОЗИЦИЯ

Като производител на електрически патронни нагреватели по поръчка с толкова богат опит и култура в тази област. Смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронни нагреватели по поръчка, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, не се колебайте да се свържете с нас. Може да установите връзка с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

керамичен резистор, керамични резистори, керамична плочка, керамични плочки, резистор, резистори

КЕРАМИЧНИ ПЛОЧКИ (РЕЗИСТОРИ)

нагревател за басейн, нагреватели за басейн, нагреватели за басейни, отопление на басейн, отопление на басейни, нагревател, нагреватели, нагреване на вода

НАГРЕВАТЕЛ ЗА БАСЕЙН

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги