Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател по предварително зададен от клиента модел. С обтяжни пружини за прикрепване и термо защита до 140⁰. Захранващ проводник L=2000mm и щепсел:

💥 d=310mm, h=60mm, 500W, 230V;
Personalized silicone band heater. Attaching springs and thermo protector up to 140⁰. Connecting wire with length L=2000mm and Euro plug:
💥 d=310mm, h=60mm, 500W, 230V;

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ЕДИН СИЛИКОНОВ НАГРЕВАТЕЛ

Фирмата ни използва само доказани материали и суровини, които влага в изработката на нашият силиконов нагревател. Редица особености има в специфичната техническа характеристика на нагревателите, които са от изключително значение при изработката на всеки отделен силиконов нагревател. Прецизното подбиране на основните суровини и доставянето им е в основата на високото качество, което предлагаме за всеки краен продукт.

При силиконовият нагревател се прилагат индивидуални, добре разработени и изпитани методики, при подбор и избор на най- подходящата суровина. Извършва се подбор, при техническата характеристика на нагревателите.

Свържете се с нас, за да получите информация за необходимият ви силиконов бандажен нагревател по поръчка. тук.

Също така можете да ни следите произвежданите от нас силиконови бандажни нагреватели по поръчка във Фейсбук страницата ни, в ЛинкедИн страницата ни. А също така и в YouTube каналът ни, за който можете да се абонирате и да следите всички новости и всички силиконови бандажни нагреватели по поръчка на клиента, които произвеждаме, в реално време.

📧 office@nagrevatel.eu
☎️ +359 2 973 30 93
🖨 +359 2 973 00 90
📱 +359 887 313 754
📱 +359 888 320 344
📍 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buckston“, 1618 Sofia, Bulgaria

Новини

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

Силиконов Бандажен Нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=310mm h=60mm 500W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Вижте всички новини

Продукти

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

нагреватели за сушилни, нагревател за сушлня, сушилен нагревател, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА СУШИЛНИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги