Спираловидни тръбни

Спираловидни тръбни нагреватели по модел на клиента.

Спираловидни тръбни нагреватели, изработени от неръждаема тръба SS304. Със серпентина за обдухване с диаметър D=30mm. Присъединителни щуцери M14x1.5mm, захранващи мъжки кабелни обувки:

🔥 тръба d=8mm, спирала d=100mm, D=160mm, L=400mm, 2000W, 230V;

Finned tubular heaters, personalized for client. Stainless steel tube. M14x1.5mm attaching threads. Man’s connecting cable shoes:

🔥 tube d=8mm, coil heater d=100mm, D=160mm, L=400mm, 2000W, 230V;

Спираловидни тръбни нагреватели тип „спирала“ се използват главно за загряване на въздушни пространства.
📧 office@nagrevatel.eu
📌 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buckston“, 1618 Sofia, Bulgaria
☎️ +359 2 973 30 93
🖨 +359 2 973 00 90
📱 +359 887 313 754
📱 +359 888 320 344
Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни Спираловидни тръбни

Спираловидни тръбни нагреватели се характеризират с това, че драстично увеличават своята дебелина. Спираловидни тръбни нагреватели, също известни като нагреватели със серпентина могат да бъдат с разнообразна дебелина.

Като производител с толкова богат опит и култура в тази област, на спираловидни тръбни нагреватели, смело можем да заявим, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно спираловидни тръбни нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни https://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

За допълнителни въпроси и разяснения относно керамичени инфраред нагреватели по поръчка, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни https://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

 

Повече информация за нашите нагреватели, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – https://www.nagrevatel.eu,или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Спираловидните тръбни нагреватели, изработени от неръждаема тръба SS304. Със серпентина за обдухване с диаметър D=30mm. Присъединителни щуцери M14x1.5mm, захранващи мъжки кабелни обувки:

🔥 тръба d=8mm, спирала d=100mm, D=160mm, L=400mm, 2000W, 230V;

Finned tubular heaters, personalized for client. Stainless steel tube. M14x1.5mm attaching threads. Man’s connecting cable shoes:

🔥 tube d=8mm, coil heater d=100mm, D=160mm, L=400mm, 2000W, 230V;

Новини

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели d=12.5mm L=250mm 500W

Патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=12.5mm L=60mm 630W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за фурна, нагреватели за фурни, тръбен нагревател за фурна, тръбни нагреватели за фурни, фурна, фурни, нагревател, нагреватели, тръбен нагревател за фурна, тръбни нагреватели за фурни, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ФУРНИ

нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

нагреватели във фолио, нагревател във фолио, нагреватели в алуминиево фолио, нагревател в алумиево фолио, нагревател в алуминий, нагреватели в алумий

НАГРЕВАТЕЛ ВЪВ ФОЛИО

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги