термо кожух, термо кожуси, изолационен кожух, изолационни кожуси, енергоспестяващи решения, енерго спестяване, термо изолационен кожух, термо изолационни кожуси

Термо изолационен кожух за нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Термо изолационен кожух за нагреватели е иновационно решение в нагревателната индустрия. Представяно на български пазар, само и единствено от фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu). Компанията ни предлага продукта от 2015 година, като впечатленията, относно него са еднозначни. А именно, че продукта е изключително впечатляващ и полезен за всеки един от многобройните клиенти, на които фирмата ни произвежда нагреватели.

ОСОБЕНОСТИ

Същността на всеки термо изолационен кожух предразполага използването му предимно върху, миканитови или барабанни нагреватели. Могат да бъдат, както в чиста миканитова форма, така и за такиван нагреватели, изработени от керамична основа. Термо кожуха се използва, поставяйки се върху самия нагревател или нагревателното тяло. Термо изолационни кожуси са изработени от специална технология, която не му позволява да се повреди. Той не може да залепне върху нагревателното тяло. Това, от своя страна, позволява неговия лесен монтаж и демонтаж от нагряваното съоръжение.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Идеята на термо кожуха върху нагревателите е чисто и просто съхраняване на отделената топлина. Той запазва температурните равнища, постигани от нагревателя, дори след спиране на неговата работа. Всеки термо изолационен кожух допринася с до около 40% енергоспестяемост. Това ще рече, че времето за работа на нагревателя, реално се редуцира с до 40%, при употребата на този термо изолационен кожух. Едновременно с това, той запазва температурните равнища, до нивата на функциониращ нагревател. Това от своя страна води до редуциране на разходите за електроенергия, съответно с до 40%. Тоест, ако вашия нагревател, за 10 минути работа, поддържа определена температура, то в случая, използвайки термо изолационен кожух, е необходимо да работи 6 минути от общо 10 минути, поддържайки една температура, след което, дори преустановявайки работата на нагревателя, за останалите 4 минути, желаната температура, ще бъде поддържана, благодарение на термо изолационни кожуси.

За допълнителни въпроси и разяснения относно термо изолационни кожуси за нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид термо изолационен кожух за нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Вижте всички новини

Продукти

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги