нагревател с перки, тръбен нагревател с перки, спирално оребрени нагреватели, нагревател с перки, нагреватели със серпентина, спирално оребрен нагревател, спирално оребрени нагреватели

Тръбни нагреватели със серпентина (с перка)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Тръбен нагревател с перки, са познати още като тръбни нагреватели с перка или спирално оребрени нагреватели. Това са добре познатите стандартни тръбни нагреватели. Разликата между понятията стандартен тръбен нагревател и нагревател със серпентина (или нагревател с перка), се изразява в специфичната, наподобяваща серпентина (перки) повърхност. Тя се разпределя по повърхността на самия тръбен нагревател. Тази серпентина се изработва от неръждаем материал или черна ламарина и се поставя върху повърхността на стандартния тръбен нагревател.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Тръбните нагреватели със серпентина или тръбните нагреватели с перки, още познати и като спирално оребрени нагреватели. Те се използват главно за затопляне на въздушни пространства. Типичната спираловидна форма на тръбния нагревател със серпентина (нагревател с перка) се използва за по- доброто обдухване на нагревателя. Това го предпазва от прекомерно бързо изгаряне, поради специфичната конструкция, машина или професионално оборудване, където дадени спираловиден тръбен нагревател се използва. Най- често това приложение се изразява при конструкция, където тръбния нагревател е предвидено да загрява определена повърхност. Но не е предвидено, за самия нагревател, достатъчно обдухване, което води до съкращаването на живота на дадения спираловидно оребрен нагревател.

ОСОБЕНОСТИ

Спираловидно оформеният тръбен нагревател с перки, се характеризират още с това, че поради наличието на спиралата на повърхността на тръбния нагревател, той драстично увеличава своята дебелина. Спирално оребрените нагреватели, известни още като нагреватели със серпентина могат да бъдат с различна дебелина. Това е в зависимост от, каква изолация от повърхността на нагрявания елемент, клиентът желае да получи. Така спираловидната форма върху тръбния нагревател може да бъде с различна дебелина. Затова е важно клиента, предварително, да изчисли добре и което е редно да се съгласува с мощността на самия нагревател. Стандартния размер на спиралното оребрение (серпентината), поставяна върху тръбните нагреватели е между 10мм и 35мм. Но това не означава, че тези размери не могат да бъдат променяни, в зависимост от изискването на клиентите.

Като производител на електрически спирално оребрени нагреватели, с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател във финростъкло, нагреватели във фибростъкло

НАГРЕВАТЕЛИ ВЪВ ФИБРОСТЪКЛО

монтажна паста, монтажни пасти, високо температурна паста, температурна паста, термична паста, паста за нагреватели, монтажна паста, монтажни пасти, монтажна паста за нагреватели, монтажни пасти за нагреватели, монтажна паста за патронен нагревател, монтажна паста за патронни нагреватели

МОНТАЖНА ПАСТА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги