За нагревателите ни

ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ – ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАГРЕВАТЕЛИ

Фирма Сираков С ЕООД предлага изработка на голяма част от познатите и използвани нагреватели и нагревателни елементи. Широката гама на продукти, които предлагаме е добре подплатена с продуктово разнообразние в производството на всеки един продукт. Имаме възможност за персонализираме всеки произвеждан вид нагреватели. Нямаме минимално изискуемо количество при производството на нагреватели и нагревателни елементи. Можете да получите детайлна информация за нагреватели, свързвайки се с нас.

ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ

С течение на години, фирмата ни изгражда добри взаимоотношения с най-добрите и утвърдени производители на суровини за нагреватели. Всички използвани в производството на нагреватели елементи и суровини са само от най-високо качество. Материалите, които влагаме в нагревателите ни са строго специфично подбрани за всяко конкретно задание. Фирмата не търпи компромис с качеството, което предлагаме на крайният продукт.

НАШИТЕ НАГРЕВАТЕЛИ

Нашите нагреватели за широко разпространени, както в България, така и в чужбина. Фирмата успешно изнася за Балканите, Западна Европа и Близкият Изток. Произвежданите от нас нагреватели за гаранция за качество и дълги години безпроблемна експлоатация.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нагревателите ни намират широко приложение. Можете да срещнете произвежданите от нас нагреватели практически навсякъде. Произвеждаме нагреватели за всички познати индустрии. Приложението е в малки цехове, средни и големи заводи, а също така и в домакински условия (практически почти всеки домакински електроуред). Често в дадено производство могат да бъдат открити повече от един вид електрически нагреватели. Имаме възможността да персонализираме и оборудваме всяко предприятие, независимо от капацитета му, с необходимите за дейностите нагреватели. Повече информация за нагреватели, можете да получите, свързвайки се с нас.

ДИСТРИБУЦИЯ

Разпространяваме нашите нагреватели посредством собствена дистрибуционна мрежа. От нашите дистрибутори, можете да получите повече информация за нагреватели. За нас работят професионалисти, експерти в областта си, които могат да обслужат и посъветват всеки клиент, независимо от потребностите му.

Също така сме се сработили с големи дистрибутори и доставчици на нагреватели и нагревателни елементи, както в страната, така и в чужбина. Те спомагат безпроблемното обслужване, бързо и коректно доставяне на заявените и изработени нагреватели. Нагреватели – Сираков, става разпознаваемо словосъчетание в сферата на нагревателите.

 

Можете да разгледате произвежданите от нас нагреватели. Също така, може да ни следите във Фейсбук страницата ни, в ЛинкедИн страницата ни, а вече и в YouTube каналът ни.

Новини

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

Патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=12.5mm L=60mm 630W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за басейн, нагреватели за басейн, нагреватели за басейни, отопление на басейн, отопление на басейни, нагревател, нагреватели, нагреване на вода

НАГРЕВАТЕЛ ЗА БАСЕЙН

керамичен нагревател, патронен нагревател, керамично патронен нагревател, керамични нагреватели, патронни нагреватели, керамично патронни нагреватели, нагревател, нагреватели

КЕРАМИЧЕН ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги