За нагревателите ни

ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ – ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАГРЕВАТЕЛИ

Фирма Сираков С ЕООД предлага изработка на голяма част от познатите и използвани нагреватели и нагревателни елементи. Широката гама на продукти, които предлагаме е добре подплатена с продуктово разнообразние в производството на всеки един продукт. Имаме възможност за персонализираме всеки произвеждан вид нагреватели. Нямаме минимално изискуемо количество при производството на нагреватели и нагревателни елементи. Можете да получите детайлна информация за нагреватели, свързвайки се с нас.

ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ

С течение на години, фирмата ни изгражда добри взаимоотношения с най-добрите и утвърдени производители на суровини за нагреватели. Всички използвани в производството на нагреватели елементи и суровини са само от най-високо качество. Материалите, които влагаме в нагревателите ни са строго специфично подбрани за всяко конкретно задание. Фирмата не търпи компромис с качеството, което предлагаме на крайният продукт.

НАШИТЕ НАГРЕВАТЕЛИ

Нашите нагреватели за широко разпространени, както в България, така и в чужбина. Фирмата успешно изнася за Балканите, Западна Европа и Близкият Изток. Произвежданите от нас нагреватели за гаранция за качество и дълги години безпроблемна експлоатация.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нагревателите ни намират широко приложение. Можете да срещнете произвежданите от нас нагреватели практически навсякъде. Произвеждаме нагреватели за всички познати индустрии. Приложението е в малки цехове, средни и големи заводи, а също така и в домакински условия (практически почти всеки домакински електроуред). Често в дадено производство могат да бъдат открити повече от един вид електрически нагреватели. Имаме възможността да персонализираме и оборудваме всяко предприятие, независимо от капацитета му, с необходимите за дейностите нагреватели. Повече информация за нагреватели, можете да получите, свързвайки се с нас.

ДИСТРИБУЦИЯ

Разпространяваме нашите нагреватели посредством собствена дистрибуционна мрежа. От нашите дистрибутори, можете да получите повече информация за нагреватели. За нас работят професионалисти, експерти в областта си, които могат да обслужат и посъветват всеки клиент, независимо от потребностите му.

Също така сме се сработили с големи дистрибутори и доставчици на нагреватели и нагревателни елементи, както в страната, така и в чужбина. Те спомагат безпроблемното обслужване, бързо и коректно доставяне на заявените и изработени нагреватели. Нагреватели – Сираков, става разпознаваемо словосъчетание в сферата на нагревателите.

 

Можете да разгледате произвежданите от нас нагреватели. Също така, може да ни следите във Фейсбук страницата ни, в ЛинкедИн страницата ни, а вече и в YouTube каналът ни.

Новини

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Вижте всички новини

Продукти

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги