присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) предлага на всички свои клиенти богата гама от присъединителни елементи. Те са използвани за нагревателни елементи и съоръжения. Основно за целта се използват щуцери и шпилки. Разполагаме и подновяваме непрекъснато склада си, със солидно количество разнообразни елементи. Всеки присъединителен елемент може да бъде персонализиран по модел на клиента.

ПРОДУКТИ

Предлагаме богата гама фланци, присъединителни елементи, прецизно изработени на лазерно рязане с максимално детайлна изработка, в зависимост от нуждите на всеки един от клиентите ни. А също така и за съчетаване по възможно най- добрия начин с конкретното нагревателно съоръжение. Предлагаме фланци с големи и малки размери, разпробити по всевъзможен начин. Предлагаме ги от най- различни материални, неръждаема стомана, черна стомана, месинг, алуминий и други по желание на клиентите.

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Предлагаме богата гама тапи на резба, като присъединителни елементи, предназначени за монтаж, най- често във водни и парни въоръжения, но също така и всякакви други, подходящи съоръжения. Отново могат да се изработят от най- различни материални, но най- често се изработват от месинг, неръждаем материал SS304 и алуминий. При желание на клиента могат да се изработват и в други варианти и от други материали на присъединителен елемент. Разполагаме с конусни тапи от неръждаем материал, използвани за специфичен монтаж. Този вид присъединителни тапи на резба, в голяма част от случайте са с размери G1/2″, G3/4″, G1″, G1 1/4″, G1 1/2″, G1 3/4″, G2″. Всички други разновидности и особености могат да се изработят по желание на всеки клиент.

РАЗНОВИДНОСТИ

Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), предлага щуцери за захващане на тръбните нагреватели, този тип присъединителни елементи се изработват предимно от месингов материал. Прилагат се при всевъзможни размери нагреватели, с тръби от d=4mm, до тръби с диаметър d=60mm. Най- често се изработват за тръби d=8mm и d=10mm, в разновидност на накрайника М14х1,5мм. Същият накрайник може да се използва и при тръби d=12mm, но това не е често, поради тънката стена на накрайника. За по- големите тръби се използват щуцери М10, М12, М18, М20, М22, М24 и други.

ЗАХРАНВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Шпилки са стандартни резбови накрайници. Често пъти се монтират като захранващ елемент, директно излизащ от тръбата на нагревателите, за лесно прикрепване и закващане към захранването. Това става посредством гайки и стандартни кабелни обувки. Шпилки, които се използват за нагревателите, варират в зависимост от диаметрите на тръбите. Те са стандартни присъединителни елементи. Най- често се използват шпилки с размери M3мм, М4мм, М5мм и М6мм, като не се изключват и други вариации. Всяка шпилка може да се поризведе с различна дължина, в зависимост от конкретната необходимост.

ПРИКРЕПВАЩИ ПЛАНКИ

Планките, които фирма Сираков С ЕООД предлага на своите клиенти, могат да бъдат произведени във всякакъв вид и форма, разпробити по желание на клиента. Стандартно, планките биват с правоъгълна форма. Могат да бъдат с четири дупки (при един брой нагреватл, захванат за съответната планка), като две малки дупки са симетрично разположени в двата края на планката. Стандартно са с размер 2мм или 3мм, а по средата на планката се позиционират, стандартно, 2 отвора с размери d=6mm, d=8mm или d=10mm. Това се определя, в зависимост от дебелината на тръбата на нагревателния елемент. Планките, освен правоъгълни могат да бъдат и в квадратна, кръгла, елипсовидна форма или всякакъв друг вид. Използваните материали са, най- често, стомана 304 или черна стомана.

Фирма Сираков С ЕООД изработва и търгува с висококачествени присъединителни накрайници и елементи за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви накрайник, можете да научите на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168