присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

Пристапување Совети

Фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) нуди на сите свои клиенти богата гама од пристапни елементи кои се користат за греење елементи и објекти. Располагаме и обнови постојано складиште си, со солидно количество разновидни елементи.

Нудиме богата палета прирабници, прецизно изработени на ласерско сечење со максимално детална изработка, во зависност од потребите на секој еден од нашите клиенти, а исто така и за комбинирање на можна можен начин со конкретното греалка објект. Нудиме прирабници со големи и мали димензии, разпробити на секој можен начин. Нудиме ги од најпознатите различни материјални, нерѓосувачки челик, црна челик, месинг, алуминиум и други по желба на клиентите.

Нудиме богата палета тапи на навој, наменети за монтажа, најчесто во водни и парни вооружениот, но исто така и секакви други соодветни објекти. Повторно можат да се изработат од најпознатите различни материјални, но најчесто се изработуваат од месинг, нерѓосувачки материјал SS304 и алуминиум, но по желба на клиентот може да се изработуваат и во други варијанти и од други материјали. Располагаме со конусни тапи од нерѓосувачки материјал што се користат за специфичен монтажа. други сорти и особености можат да се изработат по желба на секој клиент.

Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), нуди приклучокот за стегање на цевчестите греалки, овој тип пристап елементи се изработуваат главно од месинг материјал. Применуваат при секакви димензии греалки, со цевки од d = 4mm, до цевки со дијаметар d = 60mm. Најчесто се изработуваат за цевки d = 8mm и d = 10mm, во вид на млазницата М14х1,5мм. Истиот приклучок може да се користи и кај цевки d = 12mm, но тоа не е често, поради тенката ѕид на додатокот. За повеќе големи цевки се користи М10, М12, М18, М20, М22, М24 и други.

Столпчиња се стандардни навојна Совети. Често пати се монтираат како напојување елемент, директно излегуваше од цевка на грејачот за лесно прикачување и закващане кон моќта, преку навртки и стандардни кабелски чевли. Столпчиња, кои се користат за грејачот, варираат во зависност од дијаметрите на цевките, но најчесто се користат столпчиња со димензии M3мм, М4мм, М5мм и М6мм, како не се исклучуваат и други варијации. Секоја столпчиња може да се поризведе со различна должина, во зависност од конкретната потреба.

Планк кои фирма Сираков Со Рибар нуди на своите клиенти, можат да бидат произведени во секаков вид и форма, разпробити по желба на клиентот. Стандатно Планк бива со правоаголна форма, со четири дупки (кај еден број греалки, изклинвам за соодветната јазиче), како две мали дупки се симетрично распоредени на двата краја на лентата, стандард со големина 2мм или 3мм, а во средината на лентата се позиционираат, стандардна, 2 отворот со димензии d = 6mm, d = 8mm или d = 10mm, во зависност од дебелината на цевката на грејачот. Планк, освен правоаголни можат да бидат и во квадратна, кружна, елипсовидна форма или било кој друг вид. Употребени материјали се, најчесто, челик 304 или црна челик.

Фирма Сираков Со ДООЕЛ изработува и тргува со висококвалитетни пристап Совети и елементи за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот Ви грејач за галванизацијата, можете да добиете поврзувајќи се со нас на наведените во страната ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168