Блог

Грејач на јавни места

Сираков Со ДООЕЛ се произведува и инсталирале греалки, грејни елементи и грејни системи на повеќе различни места од јавен карактер, […]

види повеќе

ПРОИЗВОДСТВО НА Грејач

Фирма Сираков Со ДООЕЛ е производител на високо квалитетни греалки од секаков тип од околу 20 години. Компанијата работи со […]

види повеќе

Грејач Во хотелот

Исклучителна популарност во последно време, грејачи, произведени од компанија Сираков Со ДООЕЛ, стекнуваат во развој бизнис сектор на хотелот. Примената […]

види повеќе

Грејач, греење и проветрување

Грејачи, а особено цевки на грејачи, некои видови на миканитовите грејачи и во ретки случаи жица произведени од компанија Сираков […]

види повеќе

Индустриски Греење

Греењето е исклучително значаен момент во секој производствен циклус. Тоа се одвива во многу и различни фази, во зависност од […]

види повеќе

Миканитови грејачи

Миканитови грејачи се определуваат како таков вид греалки направени од миканит, надворешен изолациски материјал, најчесто нерѓосувачки челик, како и изолатор, […]

види повеќе

Патронот Грејач

Патронот грејачи се најпопуларните видови грејачи кои се користат во многу индустриски области и производствени активности. Исклучително распространети се во […]

види повеќе

Керамички грејач

Керамичките греалки, често пати се определени како остаток, можеби поради фактот дека тие се едни од пионерите кај електричните цевни […]

види повеќе

Силиконски греалки

Силиконските греалки се најактуелните вид греалки, се здобива со популарност пред 2012 година и испитувачи врв во развојот и ширењето […]

види повеќе

Електрични грејачи

Со текот на годините, уште од 1993 година, фирмата “Сираков Со” ДООЕЛ се наметне како водечки производител на електрични грејачи […]

види повеќе

инфрацрвени грејачи

Инфрацрвените греачи се веќе , не до таму атрактивни , но сепак наоѓаат своето богато дистрибуција и удел во светот […]

види повеќе

Цевчестите греалки со серпентина

Цевчестите греалки со серпентина се познати како цевни грејачи со пропелер или спирален ребрести греалки . Тоа се познатите стандатни […]

види повеќе

Цевчестите греалки

Цевчестите греалки се најпопуларните греалки , се наоѓаат примена во секоја сфера на производство и индустријата . Ттъбни греалки , […]

види повеќе

Патронот грејач

Патронот греалки се многу популарен вид цевни грејачи . Патронот греалки се од групата касетата патрони греалки кои се почитувани […]

види повеќе

Грејачи за базен

Грејачот за базени во над 90 % од случаите претставуваат цевни грејачи . Тоа се цевни грејачи предвидени да работат […]

види повеќе

Грејачи за индустриски објекти

Грејачот за индустриските капацитети се апсолутно хетерогени греалки . Грејачи за индустриски съотъжения можат да бидат : цевни грејачи за […]

види повеќе

Индустриски цевки греалки

Индустриски цевки греалки се, можеби , најчестиот вид греалки , се наоѓаат примена во сите сфери на индустријата и производството […]

види повеќе

Нестандардни греалки

Нестандардните греалки , се сите особени како вънчен вид , надворешна форма , примена и материјал од кој се изработени […]

види повеќе

Грејачи за ресторантско опрема

Грејачот за ресторантско опрема или воопшто грејачот за угостителството претставуваат специфични греалки , се наоѓаат примена во оваа сфера на […]

види повеќе

Спирален ребрести Греалки

Спирален ребрести греалки се типични цевни грејачи со спирален оребрение по нивната површина . Спирален ребрести греалки се Означување на […]

види повеќе

Грејачи за електрични котли и грејачи за електрични радијатори

Во практиката ни , исклучително често добиваме нарачки за грејачи за електрични котли и грејачи за електрични радијатори . Грејачот […]

види повеќе

Потопни греалки

Фирма Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) со години произведува т.н. , потопна греалки . Тоа се вкупно […]

види повеќе

Касетен грејач

Касетата грејач воопшто ги има сите карактеристики на стандарден патрони греалки . Поради тоа , многу често овие греалки им […]

види повеќе

Бакарни греачи

Бронзените греалки се многу популарен вид греалки. Бакарни грејач најчесто наоѓа примена во водена средина, што се бара од специфичната […]

види повеќе

Грејачи за џакузи

Грејачот за џакузи наоѓаат примена во сите можни видови џакузи . Джакузитата познати во денешно време , сите загрее водата […]

види повеќе

Грејачот во машинството

Грејачот во машинството се едни од најчестите греалки , произведени од фирмата Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) […]

види повеќе

Грејачи за гума

Грејачот за гума се користат масовно во гума индустрија . Во Бугарија , гума индустрија , преработката и обработката на […]

види повеќе

Грејачи за пластика

Грејачи за пластика претставуваат грејачот лоцирани примена во преработката , обработката и производство на пластика и пластични производи. Грејачот за […]

види повеќе

Грејачи за абкантоване машини

Грејачот за абкантоване машини се исклучително распространети во рамките на Бугарија , а дури и пошироко. Ивица машини се исклучително […]

види повеќе

Термо изолација куќиште за грејачи

Термо изолација куќиште за грејачи е иновации решение во местото индустрија, претставено на бугарски пазар, само и единствено од фирма […]

види повеќе

Грејачот, кои се користат во стоматологијата

Грејачот, кои се користат во стоматологијата, наоѓаат примена кај стоматолошка техничари. Апликацијата на грејачот за стоматологија е главно при изработката […]

види повеќе

Никротала

Грејачот од Никротал се многу специфични греалки кои се наоѓаат примена, главно во големи индустриски печки, каде се развива ного […]

види повеќе

Грејачот за печки

Грејачот за печки кои произведуваат фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), се исклучително високо квалитетни греалки кои се произведуваат за повеќето […]

види повеќе

Грејните системи

Грејните системи се вкупно концепт кој може да содржи во себе различни значење и што се употребува во многу различни […]

види повеќе

Греалки за кисела средина

Греалки за кисела средина, по својата природа, не се некаков особен како тип, форма и вид грејач. Тоа се, во […]

види повеќе

Грејачот за високо температурни услови

Грејачот за високо температурни услови или познати како греалки кои работат при екстремно високи температури, се силно познати во областа […]

види повеќе

Грејачи за сауна

Грејачот за сауна стануваат се повеќе популарни во последно време. Грејачот за сауна се користат за речиси сите видови сауни, […]

види повеќе

Халогени греалки

Фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) е производител на сите видови на халогени греалки. Компанијата е производител на халогени греачи, по […]

види повеќе

Грејачот за Топчиња пламеници

Грејачот за Топчиња пламеници и особено за сека на Топчиња горилници се исклучително распространети и познати во текот на последните […]

види повеќе

Грејачот за термо техника

Грејачот за термо техника наоѓаат многу сериозно апликација. Сличен тип техника се користи најчесто за опремување на големи простории предвидени […]

види повеќе

Грејач за канистри

Фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) нуди на вниманието на сите свои сегашни и идни клиенти, иновативен модел греалки, непознат досега […]

види повеќе

Кварцни греалки

Кварцни греалки се користат исклучително многу и се силно застапени во речиси сите области на индустријата и инженеринг. Ова се […]

види повеќе

Насловот цевни грејачи

Колектор цевка греалки се користат главно за брзо загревање основи . Типична за овој вид греалки е дека им се […]

види повеќе

Тапан греалки

Барабан греалки се вид грејач , поседува свој , строго одликува го од другите видови грејачи форма и изглед . […]

види повеќе

Оригинални патрони грејачи

Од три месеци наваму фирмата ни нуди на своите клиенти оригинални патрони греалки. Ова се специфични патрони греалки произведени за […]

види повеќе

Хеликоидни грејачи

Хеликоидни грејачи, кои се дел од брзо загревање греалки (hot runner hearers) се слабо популарни во Бугарија, барем за момент, […]

види повеќе

Грејачи со Магнезиум оксид ( MgO )

Грејачи со Магнезиум оксид ( MgO ) се новата генерација греалки , влегуваат масовно во производство во последните неколку години […]

види повеќе

Греалки

Производство на греалки. Тоа е основната дејност на фирмата Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) . За повеќе […]

види повеќе

Грејачи за екструдер

Екструдер се исклучително распространети машини. Грејачот за екструдер се основен модул ( елемент ) во секој екструдер . Поради оваа […]

види повеќе

Отпорници

Отпорници се најчесто се користат во постапките и технологијата, особено кога се произведуваат готови производи што работат на постојано висок […]

види повеќе

Грејачи за СПА

Грејачот за СПА ( SPA ) се исклучително полулярни деновиве , поради фактот дека бањата и СПА процедурите собрале исклучителна […]

види повеќе

Електрични цевни грејачи

Електрични цевни грејачи се најчестиот и применуван во моментов вид електрични грејачи . Електрични цевни грејачи се карактеризираат со специфични […]

види повеќе

Грејачи за печки , греалки за печки и греалки за печки

Во својата долгогодишна практика фирма Пласт копродукции ООД ( Сираков Со ДООЕЛ ) е произведено илјадници грејачи за печки и […]

види повеќе

Греjач и ПРОФЕСИОНАЛНА сушари

Сираков Со ДООЕЛ произведува грејачи за професионални машини за сушење алишта од различни области на активности. Повеќето од фирмите, која […]

види повеќе

термодвойки

Пласт копродукции Рибар (http://www.nagrevatel.eu) е специјализирана во производство на сите видови грејачи и грејни елементи, како веќе со децении е […]

види повеќе

Домашни Грејач

 Битни грејачи се исклучително популарни, бидејќи се популарни во секое едно домаќинство во светот. Грејачи за бита се користат најмногу во […]

види повеќе

Грејач Во РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО

Една од најпопуларните области во кои се користат грејачи произведени од компанија Сираков Со ДООЕЛ е стручното ресторантьорство. Во овој специфичен […]

види повеќе

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели по поръчка на клиента

Вижте всички новини

Производи

нагревател с перки, тръбен нагревател с перки, спирално оребрени нагреватели, нагревател с перки, нагреватели със серпентина, спирално оребрен нагревател, спирално оребрени нагреватели

Грејачи со перки

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

Халогени грејач

термо кожух, термо кожуси, изолационен кожух, изолационни кожуси, енергоспестяващи решения, енерго спестяване, термо изолационен кожух, термо изолационни кожуси

Изолациски куќиште

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

фейсбук, инстаграм, ютюб, пинтерест, нагреватели във фейсбук, нагреватели в линкедин, нагреватели в инстаграм, инстаграм, нагреватели в Ютюб, facebook, fb, instagram, linkedin, heaters, you tube, youtube

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре