термодвойки

Пласт копродукции Рибар (http://www.nagrevatel.eu) е специјализирана во производство на сите видови грејачи и грејни елементи, како веќе со децении е спроведено име, како на бугарскиот пазар, така и во странство. Со оглед растечките потреби на бројните ни клиенти, како и на нивните специфични барања, последните години фимрата насочиме кон развивање на своите активности и проширување на опсегот на својата дејност. Во овој ред на мисли, сакаме да се пофалиме дека заедно со сите други производи и услуги, креирани и произведени од нас, како анекс на сите можни видови грејачи кои произведуваме за и по задача на нашите клиенти, започнавме и производство на термодвойки или термо парови.

Од крајот на 2014 година фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) започна производство на високо квалитетни термодвойки, по задача на клиентите. Технологијата која ја користиме е целосно иновативна за Бугарија, добро позната во развиените индустриски земји. Покрај изработката на работа, на огромен број термодвойки, вниманието на клиентите ни, нудиме богата палета на изработени термодвойки, од најпопуларните и распространети видови. Овие термодвойки, ние имаме произведено и инсистираме на магацин, за да успееме да ги покриеме потребите на можно поголем процент клиенти кои чисто производство, немаат време да чекаат производството и завршување на процесот на производство на потребните термоспој.

На страната ни http://www.nagrevatel.eu можете да се запознаете со основните видови термодвойки кои компанијата ни нуди, како не пропуштите објаснување дека нудиме производство на уште многу видови термодвойки, по претходна работа на секој еден од нашите клиенти. Исто така сите овие модели термодвойки, би можеле да се произведат како платиниево одржлив термометар од типовите “Pt100” и “Jpt100”. Произведуваме својата богата палета од термодвойки, во зависност, конкретните нивни барања и повеќе конкретно барање на засегнатото објект каде Термометарот ни треба да биде монтирана и екслоатирана. Најчесто термоспој ни се изработуваат од материјал, тип SS304, SUS304, мед, мед обложена со никел, црвена бакарна цевка и други. Струјни жици се со различна изолација, во зависност од типот и вработувања на съотвената термоспој. Нудиме дебелини, повеќето популарни, меѓу кои се 2х7х0,2мм, 0,45мм, 0,50мм, 0,60мм, како и други, особено задача на нашите клиенти.

За дополнителни прашања и појаснување за произведените од нас термодвойки, како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид термоспој, немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска. Така ќе можеме да изработиме саканиот грејач за можна најдобар начин ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168