За нас

ИСТОРИЈА ЗА КОМПАНИЈА

Сираков С.Д. е основана во 1993 година со единствениот сопственик г-дин Стојан Сираков. За многу години од своето постоење, компанијата се фокусираше целосно на производство на сите познати типови индустриски грејачи, како и на сите услуги што ја придружуваат инсталацијата на овие индустриски грејачи, нивното пуштање во работа и нивно правилно функционирање, со цел нивно подолго и корисен живот.

Активноста на компанијата е обезбедена на таков начин што имаме материјални, магацински капацитети, со широк спектар на достапни грејачи и придружните производствени материјали, постоечка работилница за производство и создавање на втора, во покраината, недалеку од градот Софија, со цел да ги разликуваме изработените греалки и детали за секој поединечен грејач за максимална издржливост и највисок квалитет. Ние исто така имаме своја сопствена мрежа и мрежна продавница. Од своето основање, имавме за цел да освоиме нови нови пазари, дома и во странство.

Така, до денес, се етаблиравме со траен и плоден однос со многу различни, мали и големи претпријатија, како во земјата така и во странство. Исто така, успешно работиме со илјадници лица кои со текот на годините станавме убедени во сигурноста и квалитетот на нашите греалки, други производи и услуги што ги нуди Сираков Ц.Д.

 

Филозофија на компанијата

Филозофијата на Сираков С.Д. не е само да ги продава своите индустриски грејачи (производи), туку и да им понуди чесни и точни консултации на своите клиенти. Ние нудиме консултации пред, за време и по продажбата. Целта на Сираков С.Д. е да понуди прифатлива помош на клиентот. Тој се фокусира на дизајнот на инсталација и избор на греалки, како и на најсоодветната опција за индивидуалниот проект. Сираков С.Д. нуди целосно бесплатна консултација пред инсталацијата на соодветните производи. Сите производи се под гаранција по инсталацијата и пуштањето во употреба.

Нашата компанија се стреми континуирано да ги развива своите услуги во динамичното поле на

 • производство на греалки;
 • за машински инженеринг;
 • преработка на месо;
 • услуга на специфична машинерија и опрема.

Ова се постигнува преку континуирана обнова на користените методологии, технологии, материјали и производи. Ова ни овозможува да бидеме исклучително конкурентни и да реализираме сè повеќе и повеќе квалитетни грејачи, како во Бугарија така и во странство.

На овој начин, компанијата има изградено мрежа на лојални клиенти во сите области на производство, индустрија и секојдневие во целата земја. И, исто така, во странство со квалификувани претставници за продажба и дистрибутерите низ Источна Централна и Западна Европа. Компанијата на сите свои клиенти им нуди сертификати за квалитет и сообразност на сите производи со кои работи.

 

ВЕСТИ

Од јуни 2019 година, нашата компанија официјално ја започна својата ажурирана веб-страница со нови функции и лого. Тие имаат за цел да ја промовираат марката, производите и услугите на територијата на земјата и странство. И, исто така, да се олесни услугата на нивните сегашни и идни клиенти. Очекувањето на нашата ажурирана страница е да донесеме признание кај компаниите што произведуваат греалки во земјата.

Многумина од нив позајмуваат и користат богато искуство и информации што ги развиле нашите експерти за вас.Од април 2012 година, заради зголемениот интерес за овој вид на производ, нашата компанија им нуди на нашите клиенти широк спектар на висококвалитетни, тешко достапни за кварцни цевки. Тие се со исклучително висок квалитет на изработка. Се користи за многу специфични активности, како и за производство на кварцни грејачи.
По 2016 година, го стандардизиравме и започнавме со производство:

 • силиконски грејачи;
 • изолирани грејачи на опсег;
 • грејачи на силикат карбид;
 • флексибилни керамички грејачи;
 • грејачи на керамички ленти;
 • јаглеродни грејачи и халогени грејачи;
 • грејачи за заштеда на енергија (нано грејачи).

На овој начин, достигнавме оптимален асортиман на произведени производи. Се етаблиравме како единствена компанија во Источна Европа која е во состојба да произведува секакви познати грејачи. Исто така, развивме систем што ги прави нашите греалки прилагодени на индивидуалното барање на клиентот.

 

Наскоро

Од почетокот на 2019 година, компанијата започна нов проект за ребрендирање со ново лого и ново мултифункционално место за греалки. Наменет е главно за странски клиенти, за кои ние ќе ве информираме.

Во 2019 година планираме да учествуваме на бројни меѓународни саеми и изложби, каде нашите клиенти ќе можат да ги видат нашите нови и најпопуларните производи.

Можете да ги погледнете нашите грејачи. Можете исто така да не следите на нашата Фејсбук страница и на нашата страница за LinkIn.

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели по поръчка на клиента

Вижте всички новини

Производи

нагреватели във фолио, нагревател във фолио, нагреватели в алуминиево фолио, нагревател в алумиево фолио, нагревател в алуминий, нагреватели в алумий

Грејачот во фолија

гъвкав нагревател, нагревателен кабел

Флексибилен грејач

филмов нагревател, филмови нагреватели

Филмските греалки

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

фейсбук, инстаграм, ютюб, пинтерест, нагреватели във фейсбук, нагреватели в линкедин, нагреватели в инстаграм, инстаграм, нагреватели в Ютюб, facebook, fb, instagram, linkedin, heaters, you tube, youtube

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре