Сите видови на грејачи


“Сираков Со ДООЕЛ” има нова адреса: бул. “Братя Бъгстон” 68


На вниманието на сите свои сегашни и идни клиенти “Сираков Со ДООЕЛ” нуди изработка на сите видови на грејачи, како и испорака и монтажа им, при желба од страна на клиентот. Ние произведуваме греалки работат во:

  • Сува средина
  • Водена средина
  • Воздушно редот;
  • Посебни услови;

За изработката на производите своите користиме само високо квалитетни производи, произведени од водечките во индустријата компании со кои компанијата не утврдила трајни и корисни односи и кои гарантираат квалитетот на нашите производи.

 Сираков Со ДООЕЛ нуди производството на многу богата палета на производи и услуги на кои спаѓаат:

  * Сите видови на цевки грејачи;
* Миканитови грејачи;
* Кварцни грејачи;
* Касетата-патрони грејачи;
* Флексибилни грејачи;
* Керамички грејачи;
* Грејач за домаќинство електрични апарати;
* Готвење објекти;
* Специфични греалки, по нарачка и само за потребите на клиентите;
* Инсталација и одржување на произведените грејачи;

Нашите Грејач наоѓаат примена во сите економски и производство-индустриски сектори:

  * Металургија и металуршки индустрија;
* Хемија и хемиска индустрија;
* Текстил и текстилна индустрија;
* Додаток и прехранбената индустрија;
* Дрво и дървотелство;
* Екогорива, екопреработка и алтернативни горива и алтернативниизточници на греење и енергија;
* Електричар и Енергетска индустрија;
* Медицина;
* Хотели, хотелиерско опрема и хотелиерски бизнис;
* Ресторани, ресторантьорско опрема и кујната опрема;
* Спа центри, балнео и уейлнес куросри и санаториум;
* Професионални и домашни базени;
* Професионални и персонални сауни;
* Печатници и Печатење индустрија;
* Сушари во сите видови на постапки;
* Патни и транспортни капацитети и градежништво;
* Земјоделство и земјоделско производство;
* Многу други области и сектори на активност …

 

Можете да ги погледнете нашите грејачи. Можете исто така да не следите на нашата Фејсбук страница и на нашата страница за LinkIn.

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели по поръчка на клиента

Вижте всички новини

Производи

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, керамичен инфачервен нагревател, инфраред нагревател, керамичен нагревател

Инфрацрвен грејач

нагреватели за домакински електроуреди, нагревател за пералня, нагревател за бойлер, нагревател за скара

Грејачи за домаќинство апарати

нагревател за киселина, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, екстремен нагревател, екстремни нагреватели, агресивна среда, тръбен нагревател за агресивна среда, нагревател за киселина, нагреватели за киселини, нагревател, нагреватели, нагревател за галванична вана, нагреватели за галванични вани, нагревател за галванизация

Екстремни греалки (грејачи кои работат во екстремни услови)

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

фейсбук, инстаграм, ютюб, пинтерест, нагреватели във фейсбук, нагреватели в линкедин, нагреватели в инстаграм, инстаграм, нагреватели в Ютюб, facebook, fb, instagram, linkedin, heaters, you tube, youtube

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре