За грејачи ни

ЗА НАС

Грејачи кои произведуваме се исклучително високо квалитетни со утврден потекло. Со соседните сертификати за квалитет во секој елемент и производ кој се користи во процесот на нивното производство.

ЗА КОМПАНИЈАТА

Нашата компанија знае значењето на секој елемент кој учествува во фазата на производство на нашите производи. Токму поради овој факт, Ние држиме исклучително многу на нашите долгогодишни деловни партнери и добавувачи кои се без преседан лидери во оваа област во светот. Тоа се главно нашите добавувачи на Кантал (шведската компанија KANTHAL, чие име е гаранција за квалитет и долговечност), кој е елементи во основата на секој еден вид грејач, без оглед на неговата надворешна форма и изглед. Провајдерите ни на цевки, цевки елементи, проводници , проведен и полу проведен елементи.

КОРИСТЕНА МАТЕРИЈАЛИ

Завршувајќи елементи и фази на производството. Сметаме како на автоматизираниот работен процес. Со апаратура последна збор на техниката во оваа област на активност, така и на утврдени професионалци. Кај нас работат инженери, електричари, стругари и професионалци во други области, кои прецизно доправат и најмалиот детал на производи. Што неминовно води до оптимизирање на секој грејач, произведен од Нас и насочен кон илјадниците ни клиенти.

НАШИТЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ

Ние држиме на персоналот бидејќи знаеме дека секоја машина колку и да е модерна и автоматизиран, нема интелектот да го заврши процес, поврзан со посебни потреби, на било кој од нашите клиенти. На овој начин гарантираме изработката на секој вид грејач, без оглед на видот, формата му, начинот на монтажа и држење и неговата имплементација, во секоја фаза.

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Нудиме рачна изработка на грејач, по вид и форма поставени ни од нашите клиенти. Кој грејач, не може да биде отворен, во кој било од нашите конкуренти. Бидејќи повеќето од нив немаат богатството и искуството Тактната персонал, способен да ги оствари секој проект. Тоа се должи на фактот дека во повеќето случаи компаниите имаат машини за производство. Те работат на база на матрици и за оние компании е нерентабилно да изработат матрица од која за производство на мали парчиња грејачи. Произведените рачно грејачи, како и сите греалки произведени од нашата компанија, имаат повеќе позитивни квалитети како што се:

 

  • Се направени многу детално и внимателно, отколку оние кои се произведуваат механички;
  • Во многу од случаите од нашата практика се случува, така да за скапи машини, треба да се нарачаат грејачи кои се велат во големи количини. За производство на кои се бара време, а како што знаеме “времето е пари”.
  • Во сите случаи рачно изработените грејачи, како и сите други греалки направени од нашата компанија, излегуваат многу поволни за клиентите, отколку оние кои дадениот клиент би купи од фирмата производител на дадената машина;
  • Шансата при правилна експлоатација изработените од нас греалки да работат подолго од механичките е исклучително голем;

Можете да ги погледнете нашите грејачи. Можете исто така да не следите на нашата Фејсбук страница и на нашата страница за LinkIn.

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели по поръчка на клиента

Вижте всички новини

Производи

бандажен нагревател, бандажни нагреватели, керамично бандажен нагревател, керамично бандажни нагреватели, миканитов бандажен нагревател, миканитови бандажни нагреватели, нагревател, нагреватели

Домашни Грејач

керамичен резистор, керамични резистори, керамична плочка, керамични плочки, резистор, резистори

Керамички плочки (отпорници)

карбонов нагревател, карбонови нагреватели, въглероден нагревател, въглеродни нагреватели, нагревател, нагреватели, инфрачервен нагревател, карбонов инфрачервен нагревател, карбонови инфрачервени нагреватели, карбонови инфраред нагреватели

Карбонски грејач

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

фейсбук, инстаграм, ютюб, пинтерест, нагреватели във фейсбук, нагреватели в линкедин, нагреватели в инстаграм, инстаграм, нагреватели в Ютюб, facebook, fb, instagram, linkedin, heaters, you tube, youtube

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре