Сервис на вашите машини, постројки и опрема

Фирма Сираков Со ДООЕЛ има автомеханичар за апарати за домаќинство. Ако имате проблеми со вашите домашни електрични, не двоумете се, а ни се јавите или донесете машината на место;

Ние ви нудиме сервис во своите домови за вашите уреди. Повикувачот Вие можете да зачувате час, во кој ние ќе ви испратиме мајстор од фирмата за да утврди и отстрани дефектот на вашиот електрични апарати. Ние нудиме поправки на домовите на вашите:

– Автоматски перење;
– Машини за миење садови;
– Котли;
– Печки;
– Други – по консултација по телефон или со мајстор од фирмата;

Донесуваа вашите по-малогабаритни електрични апарати во нашиот фирмен продавница. Таму ќе ја прифатат Вашето барање и ќе ви дадат рок во кој мајстор ќе го поправи вашиот уред (ако е можен неговиот поправка) и ќе можете да дојдете повторно во продавница за да си го добиете подготвен за употреба.

Нашите мајстори се луѓе со долгогодишно искуство во поправките на електрични апарати, кој искуство се дополнува со секојдневни поправки што ги исполнуваат. Тоа е гарант дека кога контактирајте со нашата фирма за поправка на вашите електрични, мајсторите не ќе направат се што може да се направи за реновирање на вашите уреди.

При повик на телефоните не ни можеме да ви кажеме точниот износ на платата, што ќе треба да плати тие за извршување на даден поправка, бидејќи оштетување се воспостави само на место и дури потоа може да се подготви сума за извршување на дадената услуга.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168