ПРОГРАМА “Лојални клиенти”

ЗА НАС

Сираков С.Д. нуди прецизно производство на сите видови индустриски грејачи и индустриски грејачи, како и нивно доставување и инсталирање, доколку е потребно од страна на клиентот. Ние произведуваме греалки за вас кои работат во:

 

 • Сува околина – грејачи за суво, неликвидно опкружување;
 • Вода медиум – греалки делумно или целосно потопени во различни течности;
 • Воздушна околина – греалки што работат целосно во воздушната околина;
 • Агресивна околина – греалки кои работат во агресивно опкружување, со хемикалии, киселини, бази и повеќе;
 • Специфични услови за работа – греалки со униформни функции и ја вршат својата работа под специфични услови;

 

За производство на греалки што ги произведуваме, во сите нивни варијации, ние бараме употреба на само високо квалитетни производи, од докажани и водечки компании во индустријата. Со овие компании, воспоставивме трајни и плодни врски кои гарантираат квалитетно и навремено доставување на сите наши грејачи и алтернативни помошни производи.

 

Што правиме?

Сираков С.Д. нуди производство и продажба на широк спектар на грејачи и грејни елементи, кои вклучуваат:

 

 • Сите видови на тубуларни грејачи и елементи на цевки за греење (од најчесто користените типови цевки – челични цевки, во нивните различни варијации SS304, SS309, SS316L, хромирани цевки, цевки за пржење, црни цевки, бакарни цевки, кварцни цевки);
 • Микалитските грејачи и миканитските грејни елементи (во различни форми и варијации, грејач на миканит, рамен грејач на миканит, тапан мијанит грејач, грејач на мацијанит, грејач на мантија и грејач за завој Миканит);
 • Грејачи на касети со кертриџ, познати едноставно како грејачи на кертриџ (популарни грејачи на кертриџи направени во права верзија и грејачи на кертриџи во форма “Д”);
 • Оригинални грејачи на касети (во различни конфигурации како што се должина, моќност, млазници и други методи со висок квалитет); кварцни грејачи (со користење на различни специфични и стандардизирани дијаметри и дебелина на кварцни цевки. Нашата компанија е единствен претставник на кварцни цевки за бугарските грејачи пазар);
 • Кварцни цевки (продажба на цевки или склопување на нив во кварц грејач или големи количини кварцни грејачи);

Иновативни производи

 • Грејачи со голема брзина (директен грејач, Спирални грејачи, Спирални брзи грејачи);
 • Инфрацрвени грејачи (IR грејачи во целосна разновидност – керамички грејачи, кварцен грејачи, халогени грејачи, греачи на јаглерод и други инфрацрвени грејачи);
 • Керамички отпорници (се користат за намалување на напон во различни полиња на производство, направени по принципот на грејни елементи);
 • Флексибилни грејачи (електрични грејачи кои се популарни за отстранување на влага и топење, за прозорци и олуци); Керамички грејачи (грејачи направени од различни керамички основи обезбедени или изработени од нас);
 • Силиконски грејачи (широк спектар на силиконски грејачи; силиконски грејач дизајниран од клиенти);
 • Електрични грејачи за апарати за домаќинство и за домаќинства (грејач на шпорет, грејач на машина за миење садови, грејач на котел и други видови грејачи);
 • Инсталации за греење (Грејач за греење за специфични цели на греење);
 • Специфични грејачи, на барање и само за потребите на клиентот (производство на греалки по модел);
 • Роттани или ретани грејачи (производство на ретани во различна должина, дебелина, моќност и струја);
 • Финализирани тубуларни грејачи (стандардни грејачи на тубуларен вентилатор со калем);
 • Цевки отпорни на висока температура (тубуларен грејач за екстремно висока температура);
 • Специфични грејачи на кертриџи (грејачи за касети кои бараат специфични работни парчиња);
 • Електрични грејни тела, филтри, грејачи на фиберглас, грејачи на фолија, грејачи;
 • Електрични грејачи за лименки, грејачи на барел и грејач за IBC сад – силиконски и изолирани грејачи на опсег, со опција за обвивка за топлина за целосно покривање на загреаниот елемент;
 • Силикатни или силикатни грејачи на карбид (специфични грејачи на висока температура засновани на специфични хемиски елементи);

 

ШТО СЕ ПОДОБРУВАМЕ?

 

Нашите ГОЛЕМИ се користат во сите економски и индустриски сектори:

 

 • Индустриски греалки за металургија и металуршка индустрија;
 • Индустриски греалки за хемиска и хемиска индустрија;
 • Индустриски греалки за текстилна и текстилна индустрија;
 • Индустриски грејачи за храна и прехранбена индустрија;
 • Индустриски греачи на дрво и обработка на дрво;
 • Индустриски греалки за производство на мебел и мебел индустрија;

 

Можете да ги погледнете нашите грејачи. Можете исто така да не следите на нашата Фејсбук страница и на нашата страница за LinkIn.

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели по поръчка на клиента

Вижте всички новини

Производи

термо кожух, термо кожуси, изолационен кожух, изолационни кожуси, енергоспестяващи решения, енерго спестяване, термо изолационен кожух, термо изолационни кожуси

Изолациски куќиште

нагреватели във фолио, нагревател във фолио, нагреватели в алуминиево фолио, нагревател в алумиево фолио, нагревател в алуминий, нагреватели в алумий

Грејачот во фолија

Видете ги сите грејачи

Услуги

Сервис на вашите машини, постројки и опрема

фейсбук, инстаграм, ютюб, пинтерест, нагреватели във фейсбук, нагреватели в линкедин, нагреватели в инстаграм, инстаграм, нагреватели в Ютюб, facebook, fb, instagram, linkedin, heaters, you tube, youtube

Најди ни во Facebook, Linked in

Преглед на секое вре