нагревател за пещ, нагреватели за пещи, нагревател за сушилня, нагреватели за сушилня, пещ, нагреватели за пещи, нагреватели за сушилни, пещи, сушилня, сушилни, нагревател, нагреватели

Греалки за печки и сушари

Сираков Со дооел нуди изработка на високо квалитетни грејачи за сите видови на индустриски печки и индустриски сушари. Нудиме изработка на секакви видови грејачи за индустриските Ви печки, вклучувајќи цевки, канталови, никроталови, како и керамички кои се наведени четири модели, претставуваат основните греалки кои се користат при печките и пещо изградбата. Гарантираме исклучителен професионализам при изработката на овој тип греалки, за повеќето различни видови печки. Правиме грејачи за печки за прехрамбената индустрија, каде печките се повеќето распространети, но исто така и за хемиската индустрија, техничка индустрија, за изработката на одредени детали и елементи, медицината, угостителството. Произведуваме грејачи за хлебозаводи (грејач за леб печка), грејачи за конвектомати (нудиме грејач за секој вид конвектомат), грејачи за муфелни печки, во сета нивна разновидност.

Ние исто така нудиме греалки за домаќинство и индустриски скари и опрема, консумираат најчесто во прехрамбената индустрија, во ресторанот, угостителство, но и во многу други сфери на активност. Грејачот за скари се исклучително квалитетни, бидејќи заедно со грејачот за печки и сушари се консумираат исклучиво масовно и целокупната технологија на овој тип одмаглувачот е течности до перфекција.

Ние исто така нудиме грејачи за сушење. Тука апликација секој грејач за фен, се наоѓа во речиси сите сфери на производството. Сушење се најпопуларните објекти во сите сфери на производството. Нашата компанија може да се дефинира како ѕвезда во производството на сушари, сушари камери, како во производството на грејачи за сушење и сушари камери, така и во производството на опрема и грејни капацитети лоцирани апликација во одредени видови сушари и вушилни камери.

Фирма Сираков Со ЕООД изработува висококвалитетни грејачи за печки и сушари за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот Ви грејач за печка, фен или сушење комора, како и греалка за муфелна печка или греалки за муфелни печки, можете да добиете сврзувајќи се со нас на наведените во страната ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.