нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

Греалки за печки за пица

Нашата компанија нуди изработка на цевки електрични греалки, наменети за печки за пица. Пица печките, или за пократки нарекувани пицарки, претставуваат печки, различни како димензии кои содржат во себе од две парчиња електрични цевни грејачи, до над 12 парчиња електрични цевни грејачи. Постојат пица печки со мноштво на број греалки кои најчесто се од ист тип. Овој тип на пица печки, стандардна претставуваат, цели поточни линии, каде пици се придвижуваат на лента со ротациски принцип, за максимално нивните најдобри печење.

Во Бугарија, најмногу распространети и користени се точно одреден модел печки за пица, кои се карактеризираат со одреден модел греалки. Овие греачи се цевчести греалки, изработени од челични цевки, најчесто тип SS304, бидејќи изработката им од друг вид цевка, каква што е црната цевка, води до лупење и паѓање на изгорена делови од цевка на пици, кои се пече во дадената печка. Цевчестите грејачи за пица печки, стандардна се со “Ш” – облик, со издолжување во делови каде се заклучоците. Стандардна грејачот за пица печки се изработуваат од цевка со дијаметар d = 10mm, со пристапни елементи со големина М14, со дијаметар d = 14мм, со навој и орев за стегање на грејачот. Во пица печки овој тип греалки се поставени и се закачи, преку придржување јазичиња.

Покрај наведените повеќе погоре грејачи за печки за пица, фирма Сираков Со дооел, нуди на своите клиенти, изработка на секакви други, истурање од стандардните видови грејачи за печка а особено грејачи за пица печка. Компанијата ни, ќе изработи за вашите потреби, секој еден вид грејач кој ни биде поставено, затоа немојте да се двоумите да контактирате со нас. Нашите специјалисти ќе одговорат на барањето Ви максимално брзо, со цел да ги задоволат вашите специфични потреба од изработка на електрични трубен грејач за печка за пица.

Фирма Сираков Со ДООЕЛ изработува висококвалитетни грејачи за печки за пица за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот Ви грејач, можете да добиете поврзувајќи се со нас на наведените во страната ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.