нагревател за пица пещ, нагреватели за пица пещ, нагреватели за пица пещи, нагревател за пицарка, нагреватели за пицарка, нагреватели за пицарки, тръбен нагревател за пица, тръбен нагревател за пещ, тръбен нагревател за пица пещ, тръбни нагреватели за пица пещ

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ ЗА ПИЦА

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирмата ни, предлага изработка на тръбни електрически нагреватели, предназначени за пещи за пица. Популярни са още като нагреватели за пицарка. Пица пещите, или за по- кратко наричани пицарки, представляват пещи, различни като размери. Обикновено, съдържащи в себе си от два броя електрически тръбни нагреватели, до над 12 броя електрически тръбни нагреватели. Съществуват пица пещи с множество на брой нагреватели, които най- често са от един и същи тип. Този тип пица пещи, стандартно представляват, цели поточни линии, където пиците се придвижват на лента с ротационен принцип. Това се прави за максимално доброто им изпичане.

ОСОБЕНОСТИ

В България, най- разпространени и използвани са точно определен модел пещи за пица, които се характеризират с определен модел нагреватели. Тези нагреватели са тръбни нагреватели, изработени от стоманена тръба, най- често тип SS304, тъй като изработката им от друг вид тръба. Такава, например, е черната тръба, води до лющене и падане на обгорели части от тръбата върху пиците, които се пекат в дадената пещ. Тръбните нагреватели за пица пещи, стандартно са със „Ш“- образна форма, с удължение в частта, където са изводите. Стандартно нагревателите за пица пещи се изработват от тръба с диаметър d=8mm или d=10mm. Стандартно, с присъединителни елементи с размер М14×1,5mm, с диаметър d=14mm, с резба и гайка за захващане на нагревателя. В пица пещите, този тип нагреватели са поместени и се прикрепят, посредством придържащи планки.

РАЗНОВИДНОСТИ

Освен посочените по- горе нагревател за пещ за пица, фирма Сираков С ЕООД, предлага на клиентите си, изработка на всякакви други, различни от стандартните видове нагреватели за пещ. По- конкретно нагреватели за пица пещ по модел на клиента. Компанията ни, ще изработи за вашите нужди, всеки един вид нагревател, който ни бъде зададен, затова, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нашите специалисти ще откликнат на запитването Ви, максимално бързо, с цел да удовлетворят вашата конкретна потребност от изработка на електрически тръбен нагревател за пещ за пица.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за пещи за пица за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.