За нас

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА – ЗА НАС

Фирма Сираков С ЕООД е създадена пред далечната 1993 година в град София, с едноличен собственик Господин Стоян Сираков. За нас – За дългите години на съществуването си, компанията е насочила изцяло дейността си към производството на всички познати видове индустриални нагреватели, както и всички услуги, съпътстващи монтажа на тези индустриални нагреватели, пускането им в употреба и правилната им експлоатация, с цел техния по- дълъг и полезен живот. Фирмената дейност е осигурена така, че да разполагаме с материална, складова база, с богата гама налични нагреватели и съпътстващите производство материали, съществуващ производствен цех и създаването на втори, в провинцията, недалеч от град София, с цел диференциране на произвежданите нагреватели и детайлизацията на всеки отделен нагревател, с цел максимална устойчивост и най-високо качество Разполагаме и със собствен сервиз и магазинна мрежа. От самото си създаване целим завоюване на много нови пазари, както в страната, така и в чужбина.

Така, към днешна дата, ние се утвърдихме с трайни и ползотворни взаимоотношения спрямо множество различни, малки и големи предприятия, както в страната, така и в чужбина. Също така работим успешно с хиляди физически лица, които през годините са се уверили в надеждността и качеството на нагревателите ни, останалите продукти и услугите, които Сираков С ЕООД предлага.

Философия на фирмата – ЗА НАС

Философията на Сираков С ЕООД е не само да продава своите индустриални нагреватели (продукти), но и да предлага коректно и прецизно консултиране на своите клиенти. Предлагаме консултации преди, по време и след продажбата. Целта на Сираков С ЕООД е да предложим достъпна асистенция на клиента. Тя е насочена към дизайна на инсталацията и подбора на нагревателите, както и на най-подходящия вариант за съответния индивидуален проект. Сираков С ЕООД предлага напълно безплатно консултиране преди монтажа на съответните продукти. Всички изделия са с гаранционно обслужване след инсталацията и пускането им в експлоатация.

Компанията ни се старае непрестанно да се развива своите услуги в динамичната сфера на производството на нагреватели:

  • за машиностроенето;
  • месопреработката;
  • обслужването на специфични машини съоръжения и оборудване.

Това се постига посредством непрестанно подновяване на производствените методики, технологиите, използваните материали и продукти. Това ни позволява да бъдем изключително конкурентно способни и да реализираме все повече висококачествени нагреватели, както в България, така и в чужбина.

По този начин Фирмата е изградила мрежа от лоялни клиенти, във всички сфери на производството, индустрията и бита в цялата страна. А също така и в чужбина като разполага с квалифицирани търговски представители и дистрибутори в цяла Източна Централна и Западна Европа. Компанията предлага на всичките си клиенти сертификати за качество и съответствие на всички продукти, с които работи.

НОВОСТИ

От месец юни 2019 година, фирмата ни официално презентира обновеният си интернет сайт с нови функционалности и лого. Те имат за цел да популяризират търговската марка, продуктите и услугите си на територията на страната и в чужбина. А също така, да улеснят обслужването на своите настоящи и бъдещи клиенти. Очакването от обновеният ни сайт е да носи разпознаваемост сред фирмите производители на нагреватели в страната. Много от тях взаимстват и използват богатият опит и информация, която нашите експерти са разработили за вас.

От месец април 2012 година, поради засиления интерес към този тип продукт, фирмата ни предлага на клиентите си богата гама от висококачествени, трудно откриваеми, кварцови тръби. Те са с изключително високо качество на изработката. Използвани за множество специфични дейности, а също така и за производството на кварцови нагреватели.

След 2016 година стандартизирахме и стартирахме изработка на:

  • силиконови нагреватели;
  • изолирани бандажни нагреватели;
  • силикат карбидни нагреватели;
  • гъвкави керамични нагреватели;
  • керамично бандажни нагреватели;
  • карбонови нагреватели и халогенни нагреватели;
  • енергоспестяващи нагреватели (нано нагреватели).

По този начин достигнахме оптималност относно гамата произвеждани продукти. Утвърдихме като единствената фирма в Източна Европа с възможности за производство на всички видове познати нагреватели. Също така развихме система, правеща нагревателите ни персонализирани по индивидуално задание на клиента.

ОЧАКВАЙТЕ

От началото на 2019 година фирмата стартира нов проект, ребрандиране, с ново лого и нов мултифункционален сайт за нагреватели. Той е предвиден основно за чуждестранни клиенти, за който ще ви държим в течение.

През 2019 година предвиждаме участие в множество международни панаири и изложения, където нашите клиенти ще могат да разгледат новите и най-популярните ни продукти.

 

Можете да разгледате произвежданите от нас нагреватели. Също така, може да ни следите във Фейсбук страницата ни, в ЛинкедИн страницата ни, а вече и в YouTube каналът ни.

Новини

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Спираловиден тръбен нагревател

Спираловидни Тръбни Нагреватели

Силиконов нагревател

Силиконов Нагревател 500mm x 500mm

Вижте всички новини

Продукти

касетен нагревател, касетни нагреватели, нагревател за кантираща машина, нагреватели за кантиращи машини, нагревател, нагреватели, патрон, патронен, патронни, патронен нагревател, патронни нагреватели, оригинални патронни нагреватели

ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

керамичен нагревател, патронен нагревател, керамично патронен нагревател, керамични нагреватели, патронни нагреватели, керамично патронни нагреватели, нагревател, нагреватели

КЕРАМИЧЕН ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

спирални нагреватели, сирален бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо нагряващ нагревател, спирален нагревател

СПИРАЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги