За нас

Фирма Сираков С ЕООД е създадена пред далечната 1993 година в град София, с едноличен собственик Господин Стоян Сираков. За дългите години на съществуването си, компанията е насочила изцяло дейността си към производството на всички познати видове индустриални нагреватели, както и всички услуги, съпътстващи монтажа на тези индустриални нагреватели, пускането им в употреба и правилната им експлоатация, с цел техния по- дълъг и полезен живот. Фирмената дейност е осигурена така, че да разполагаме с материална, складова база, с богата гама налични нагреватели и съпътстващите производство материали, съществуващ производствен цех и създаването на втори, в провинцията, недалеч от град София, с цел диференциране на произвежданите нагреватели и детайлизацията на всеки отделен нагревател, с цел максимална устойчивост и най-високо качество Разполагаме и със собствен сервиз и магазинна мрежа. От самото си създаване целим завоюване на много нови пазари, както в страната, така и в чужбина. Така, към днешна дата, ние се утвърдихме с трайни и ползотворни взаимоотношения спрямо множество различни, малки и големи предприятия, както в страната, така и в чужбина. Също така работим успешно с хиляди физически лица, които през годините са се уверили в надеждността и качеството на нагревателите ни, останалите продукти и услугите, които Сираков С ЕООД предлага.

Философията на Сираков С ЕООД е не само да продава своите индустриални нагреватели (продукти), но и да предлага коректно и прецизно консултиране на своите клиенти преди, по време и след продажбата. Целта на Сираков С ЕООД е да предложим достъпна асистенция на клиента, в дизайна на инсталацията и подбора на нагревателите, както и на най-подходящия вариант за съответния индивидуален проект. Сираков С ЕООД предлага напълно безплатно консултиране преди монтажа на съответните продукти и гаранционно обслужване след инсталацията и пускането им в експлоатация.

Компанията ни се старае непрестанно да се развива своите услуги в динамичната сфера на производството на нагреватели за машиностроенето, месопреработката и обслужването на специфични машини съоръжения и оборудване. Това се постига посредством непрестанно подновяване на производствените методики, технологиите, използваните материали и продукти, което ни позволява да бъдем изключително конкурентноспособни и да реализираме все повече висококачествени нагреватели, както в България, така и в чужбина

По този начин Фирмата е изградила мрежа от лоялни клиенти, във всички сфери на производството, индустрията и бита в цялата страна, а също така и в чужбина и разполага с квалифицирани търговски представители и дистрибутори в цяла Източна Централна и Западна Европа. Компанията предлага на всичките си клиенти сертификати за качество и съответствие на всички продукти, с които работи.

От месец май 2011 година, фирмата ни официално презентира новия си интернет сайт и лого, които имат за цел да популяризират търговската марка, продуктите и услугите си на територията на страната и в чужбина и да предложи коректно обслужване на своите настоящи и бъдещи клиенти и, който ни носи разпознаваемост сред фирмите производители на нагреватели в страната. Много от тях взаимстват и използват богатият опит и информация, която нашите експерти са разработили и използват за вас.

От месец април 2012 година, поради засиления интерес към този тип продукт, фирмата ни предлага на клиентите си богата гама от висококачествени, трудно откриваеми, кварцови тръби, с изключително високо качество на изработката, използвани за множество специфични дейности, а също така и за производството на кварцови нагреватели.

След 2016 година стандартизирахме и стартирахме изработка на силиконови нагреватели, изолирани бандажни нагреватели, силикат карбидни нагреватели, гъвкави керамични нагреватели, керамично бандажни нагреватели, карбонови нагреватели и халогенни нагреватели, енергоспестяващи нагреватели (нано нагреватели). По този начин достигнахме оптималност относно гамата произвеждани продукти и се утвърдихме като единствената фирма в Източна Европа с възможности за производство на всички видове познати нагреватели, при това детайлизирани по индивидуално задание на клиента.

От началото на 2019 година фирмата стартира нов проект, ребрандиране, с ново лого и нов мултифункционален сайт за нагреватели, предвиден основно за чуждестранни клиенти, за който ще ви държим в течение.

През 2019 година предвиждаме участие в множество международни панаири и изложения, където нашите клиенти ще могат да разгледат най-новите и най-популярните ни продукти.

Продукти

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА БИДОНИ, КОНТЕЙНЕРИ, ВАРЕЛИ И СПЕЦИФИЧНИ ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛИ

КАРБОНОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

СУХИ КЕРАМИЧНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

Гражданското участие в опазването на околната среда

Препоръки за въвеждане на конкретни мерки в България за подобряване гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги