керамичен резистор, керамични резистори, керамична плочка, керамични плочки, резистор, резистори

КЕРАМИЧНИ ПЛОЧКИ (РЕЗИСТОРИ)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Керамичните плочки (керамични резистори) са специфични резистори с много малки размери.

ОСОБЕНОСТИ

Характеризират се с много ниско напрежение, което до голяма степен се обуславя от малките им размери. Тези нагреватели обикновено се изработват от 2W до 10W- 12W. Идеята им, също както при стандартните резистори е понижаване на напрежението, но тук в много по- ниски граници.

Фирмата ни предлага производство на този тип резистори при изключително конкурентни цени, но при заявки за големи количества (в зависимост от конкретните керамични плочки).

Керамичните плочки се характеризират с изключително малки размери. Те се обуславят като микроелементи, които изпълняват точно определена работа на керамични резистори. Формата на керамичните плочки не е строго определена. Тя може да бъде персонализирана, по изрично настояване на клиента и предоставяне на модел от негова страна. Въпреки, че няма стандартизирани модели керамични плочки, изпълняващи ролята на резистори, от практика, сме установили, наличието на някои закономерности.

Произвеждали сме за клиенти около 20 модела керамични плочки (керамични резистори), които са били идентични по вид, форма и размер, както и сходни като мощност. Естествено, наблюдавани са и определени различия, но въпреки тях, тези керамични плочки, в голяма степен, са взаимно заменяеми. Те могат да се заместват едни други и регулярно да изпълняват дейността, за която са предназначени.

При отправянето на запитване за изработка на керамична плочка е необходимо клиентът да детайлизира запитването си. Трябва да получим, максимално изчерпателна информация, относно вида, вида, точните размери, формата. Необходими са ни и присъединителни елементи и особености, както и точно съпротивление. Това ще ни позволи да изработим максимално добро изделие.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени керамични плочки (резистори) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимата Ви керамична плочка (резистор) можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.