нагреватели във фолио, нагревател във фолио, нагреватели в алуминиево фолио, нагревател в алумиево фолио, нагревател в алуминий, нагреватели в алумий

НАГРЕВАТЕЛ ВЪВ ФОЛИО

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите във фолио, познати още като нагреватели в алуминиево фолио, са последен „писък на модата“ при нагревателите. Те, заедно със силиконовите нагреватели и филмовите нагреватели са изключително актуални в момента. Нагревател във фолио представлява нагревателна конструкция. Тя е изолирана от обвивка от специфичен материал, изключително сходен по съставки с тези на класическото фолио. Разбира се всеки нагревател във фолио притежава характеристики като по- високо ниво на здравина, по- висока дебело стенност и други. Тези нагреватели са претендент за едни от най- бързо развиващите се видове нагреватели, които по статистики и предположения, тепърва ще набират популярност.

ОСОБЕНОСТИ на нагреватели в алуминиево фолио

Всеки нагревател във фолио може да бъде изработен, изцяло персонализирано, по предварително зададен от клиента модел. Характерно за този модел нагреватели във фолио е, че външният вид на всеки нагревател във фолио може да придобие най- разнообразни форма и размери.

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ

Присъединяването на нагреватели във фолио, познати още като нагреватели в алумиево фолио, най- често се извършва посредством отвори, оставени при изработката на нагревателя. Тези отвори, предварително се задават от клиентите, при заявката за изпълнение на съответният нагревателен елемент.  Понякога, в редки случаи, ако нагревателя се използва между две плочи или две плоскости, нагревателя се изработва без допълнителни отвори, той просто се пресова между двете плоскости.

НЕДОСТАТЪЦИ

Недостатъка на нагреватели в алуминиево фолио е, че използваният алуминий е изключително крехък. Особено, това се усеща, кога нагревателя е обгорян, тогава алуминият става изключително лесно чуплив и ронлив. Поради това, е изключително важно при нагреватели в алуминиево фолио, да се минимизират моментите на монтаж и демонтаж на този тип нагреватели.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели във фолио за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимте Ви нагреватели във фолио можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.