нагревател във финростъкло, нагреватели във фибростъкло

Греалки во фиберстъкло

Нашата компанија нуди испорака и продажба на фибростъклени греалки. Тоа се ретко се користи вид електро греалки. Претставуваат флексибилни грејачи, кои се во Оплетка од фиберглас. Фибростъклените греалки распределуваат многу добро тензиите по целата површина.

Фибростъклените греалки се во форма на лента и моќта им се содржи во линеарен метар, во зависност од ширината на дадената лента. Краевите најчесто се повторно флексибилни, со должина според барањата на клиентите. Фибростъклените греалки се со преспектива за се почесто примена во индустријата и бита.

Фирма Сираков Со ДООЕЛ изработува висококвалитетни греалки во фиберстъкло за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот ви грејач во фиберстъкло можете да добиете поврзани се со нас наведени во страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.