нагревател във финростъкло, нагреватели във фибростъкло

НАГРЕВАТЕЛИ ВЪВ ФИБРОСТЪКЛО

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирмата ни предлага доставка и продажба на фибростъклени нагреватели (нагревател във фибростъкло). Това са рядко използван вид електро нагреватели. Представляват гъвкави нагреватели, които са в оплетка от фибростъкло. Нагреватели във фибростъкло разпределят много добре мощността си по цялата си повърхност.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Нагревател във фибростъкло представлява тези нагреватели, които са под формата на лента и мощността им се съдържа в линеен метър, в зависимост от ширината на дадената лента. Краищата им най- често са отново гъвкави, с дължина съобразно изискванията на клиентите. Фибростъклените нагреватели са с преспектива за все по- често прилагане в промишлеността и бита.

ОСОБЕНОСТИ

Нагреватели във фибростъкло се използват в много редки случай и имат точно, конкретно предназначение. Характерно при тях е, че са много гъвкави и еластични. Лесно видоизменят формата си и приемат друга. Заедно с това, наличието на фибростъклена изолация, спомага за предпазване на всеки нагревател във фибростъкло от външни наранявания. Същевременно го предпазва от външно прегряване, посредством своята температурна устойчивост. Фибростъклото издържа на температура до 350 градуса по Целзий. По този начин, при външно нагряване, в случай, че може да се получи такова от машината, нагревателя е добре защитен.

Заедно с това, нагревателят е с много добро пропорционално разположение на съпротивителният проводник по цялата площ на нагревателя. Това му придава много добра топло отдаваемост. Нагреватели във фибростъкло могат да бъдат персонализирани, изцяло, по конкретно задание на клиента. Нямаме ограничение в размера и мощността, която можем да вградим във всеки един нагревател във фибростъкло.

При подаване на задание за изработка на нагревател във фибростъкло, е важно да се зададат, точните параметри на нагревателя.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели във фиберстъкло за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател във фиберстъкло можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.