термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

Производство на термодвойки

ХАРАКТЕРИСТИКА

Пласи Ко ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) е специализирана в производството на всички видове нагреватели и нагревателни елементи. Вече от десетилетия е наложила името си, както на българския пазар, така и в чужбина. С оглед нарастващите нужди на многобройните ни клиенти, както и на специфичните им изисквания, последните години фимрата насочи вниманието си към развиване на дейността си и разширяване на обхвата на своята дейност. В този ред на мисли, желаем да се похвалим, че наред с всички останали продукти и услуги, създадени и произвеждани от нас, като приложение към всички възможни видове нагреватели, които произвеждаме за и по задание на нашите клиенти, стартирахме и производство на термодвойки или термо двойки.

ИНОВАЦИИ

От края на 2014 година фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) стартира производството на високо качествени термодвойки, по задание на клиентите. Технологията, която използваме е изцяло иновативна за България, добре позната в развитите индустриално държави. Освен изработката по задание, на огромен брой термодвойки, на вниманието на клиентите ни, предлагаме богата гама от изработени термодвойки. Те са от най- популярните и разпространени видове. Тези термодвойки, ние сме произвели и държим на склад, за да успеем да покрием необходимостите на възможно по- голям процент клиенти. Такива клиенти, които чисто производствено, не разполагат с време да чакат производството. Също, завършването на производствения процес на необходимата им термодвойка.

ВИДОВЕ ТЕРМОДВОЙКИ

На страницата ни http://www.nagrevatel.eu можете да се запознаете с основните видове термодвойки, които компанията ни предлага. Не пропускайте уточнението, че предлагаме производството на още много видове термодвойки, по предварително задание на всеки един от клиентите ни. Предлагаме готови за използване 10 модела термодвойки, всеки от които, в различна градусова гама. Но най- често, почти всички, произведени от нас термодвойки се предлагат с градусов номер, тип: „K“, „J“, „E“, „T“, „N“.

Също така всички тези модели термодвойки, биха могли да се произведат като платиниево устойчив термометър от типовете „Pt100“ и „Jpt100“. Произвеждаме своята богата гама от термодвойки, в зависимост, конкретните им изисквания и по- конкретно изискването на съответното съоръжение, където термодвойката ни следва да бъде монтирана и експлоатирана. Най- често термодвойките ни се изработват от материал, тип SS304, SUS304, мед, мед с никелово покритие, червена медна тръба и други. Захранващите проводници са с различна изолация, в зависимост от типа и местоработата на съответната термодвойка. Предлагаме дебелини, най- популярни, сред които са 2х7х0,2мм, 0,45мм, 0,50мм, 0,60мм, както и други, по специално задание на клиентите ни.

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас термодвойки, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид термодвойка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Вижте всички новини

Продукти

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

нагревател за пещ, нагреватели за пещи, нагревател за сушилня, нагреватели за сушилня, пещ, нагреватели за пещи, нагреватели за сушилни, пещи, сушилня, сушилни, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЩИ И СУШИЛНИ

нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги