нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателна лента, познат още като лентов нагревател, е вид нагревател от новото поколение нагреватели. Представляват комбинации между популярните патронни нагреватели и гъвкавите нагреватели. Това е нагревател, чието захранване е едностранно, гъвкави са, като самия нагревател е изолиран посредством специален термо шлаух. Тези нагревателни ленти, подобно на силиконовите нагреватели, филмовите нагреватели и нагревателите във фолио. Моделът лентов нагревател следва да придобива все по- висока популярност за в бъдеще.

ОСОБЕНОСТИ

Нагревателните ленти (лентов нагревател), са специфичен вид нагревател. Той се характеризира с това, че на външен вид наподобява нагревателен проводник. Той е изолиран допълнително с фибро стъклена изолация, която предпазва от нараняване нагревателя. Също така, фибро стъклената изолация, предпазва нагревателната лента от външно прегряване. Това се получава, тъй като фибро стъклото е термо устойчиво, до температурни равнища от 350 градуса по Целзий.

ПРЕДИМСТВА

Всеки вид нагревателна лента или лентов нагревател, е много лесен за експлоатация, поради факта, че са с малки размери, могат да достигнат голяма дължина. На практика, този тип нагреватели, наподобяват обикновен проводник.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нагревателна лента или лентов нагревател, може да намери много и разнородни приложения. Може да се използва за размразяване, например при водосточни или канализационни тръби. Също така може да се използват за предотвратяване на конденз при дограми, прозорци, врати, строителство.

Нагревателна лента може да се използва за поддържане на положителна температура при гаражни врати с механизъм. Нагревателя се поставя в транспортната лента, и, чрез сензор, се включва при необходимост, за да размразява тази транспортна лента. По този начин тази нагревателна лента не позволява механизмът да замръзне.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагревателни ленти за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревателна лента можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.