никротал, никроатлов, никроталови, нагревател, нагреватели, спирала, спирали, никроталов нагревател, никроталови нагреватели, спирала от никротал, спирален нагревател, спирален никроталов нагревател

НАГРЕВАТЕЛИ ОТ НИКРОТАЛ (NIKROTAL)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сираков С ЕООД предлага изработка на висококачествени нагреватели, изработени от Никротал. За запознатите, професионалисти, е ясно, че никротала е продукт, сходен с кантала, но работещ при значително по- високи температурни стойности. Това е в сравнение с възможностите, колкото е способен да издържи класическия кантал. Най- популярни за използване са Никротал 70 и Никротал 80.

ОСОБЕНОСТИ

Поради своето естество, в по- голямата част от случаите Никротала се използва като открит нагревател, предназначен за инфрачервено (директно) нагряване. Той се прилага за специализирани пещи, в които се развиват изключително високи температурни диапазони, на които класическия кантал не би издържал и би се разпаднал от високата температура. Това са предимно пещи за топене на специални метални сплави и елементи.

Характерно за всеки Никроталов нагревател е, че се използват в открито състояние, най- често навити, под формата на спирала. Говорейки за нагреватели от Никротал, е важно да се отбележи, че този тип нагреватели могат да работят до максимална работна температура от 1400 градуса по Целзий.

ПЛЮСОВЕ

Всички нагреватели от Никротал са открити и достигат мигновено до желаната температура. Не е проблем да работят до висока температура и да я поддържат.

МИНУСИ

Обикновено, стандартните нагреватели от Никротал, се монтират в пещи, в които до такава висока температура (над 1000 градуса по Целзий) се топят метални елементи. Металните елементи могат да бъдат Алуминий или други метални компоненти. Проблемът при нагряването на тези елементи, ако не са с перфектна структура или от добър материал е, че от тях могат да се отделят фини метални частици. Когато те достигнат до нагревателя, могат да подействат като проводник между навивките на нагревателя и той да окъси.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели от Никротал (Nikrotal) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател от Никротал можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.