бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо стартиращ нагревател, спирален бързо нагряващ нагревател

БЪРЗО НАГРЯВАЩИ НАГРЕВАТЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Бързо нагряващите нагреватели (hot runner heaters) или бързо стартиращ нагревател, са особен вид нагреватели, които са същи така популярни като инжекция. Те са основата за производството на спиралните нагреватели. Всеки спирален нагревател се произвежда от прав бързо нагряващ нагревател, като просто се навива на спирала със съответен вътрешен диаметър, външен диаметър и височина на нагревателя.

ОСОБЕНОСТИ

Всеки бързо нагряващ нагревател се изработва в стоманен или хром никелиран профил с различни големини. Този профил може да бъде или квадратен или правоъгълен или кръгъл, в зависимост от конкретната необходимост на клиента. Бързо стартиращ нагревател е прав с определена дължина, поради което е популярен и като инжекция. Накрайниците на бързо нагряващите нагреватели обикновено са с тефлоново покритие, силиконово покритие, стоманено, хром- никелирано или друго специфично покритие. Тези изводи могат да бъдат с различна дължина, в зависимост от конкретната необходимост на клиентите.

В повечето случаи всеки спирален бързо нагряващ нагревател се изработва с вградена в него термо двойка. Вида и модела на термодвойка, особено типа й, трябва да бъде предварително зададен от клиента. Вида на вградена в бързо нагряващи нагреватели, се определя от типа термо контролер, с който клиента разполага. Особено зависи от това, какви термо двойки поддържа даденият термо контролер.

Бързо нагряващи нагреватели (спирален бързо нагряващ нагревател) могат да бъдат изработени с различно сечение на тръбата, като и самата тръба може да бъде различен вид, в зависимост, основно, от работната температура. Най- често срещаните видове са:

  • тръба с квадратно сечение 3мм х 3мм;
  • тръба с квадратно сечение 3,3мм х 3,3мм;
  • тръба с правоъгълно сечение 3,3мм х 4,2мм;
  • използвате се и други сечения на тръбите.

ВИДОВЕ

Бързо нагряващ нагревател може да бъде изработен, основно в две разновидности:

  • прав бързо нагряващи нагреватели;
  • спирално навити бързо нагряващи нагреватели.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени бързо нагряващи нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви спирален бързо нагряващ нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.