бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо стартиращ нагревател, спирален бързо нагряващ нагревател

Брзо наряващи грејачи

Брзо загревање греалки (hot runner heaters) се посебен вид греалки кои се исти така популарни како инјекција. Тие се основата за производство на хеликоидни греалки. Секој хеликоидни грејач се произведува од прав бързонагряващ грејач со едноставно се намотува на спирала со соодветен внатрешен дијаметар, надворешен дијаметар и висина на грејачот.

Секој бързонагряващ грејач се изработува во челик или хром никелиран профил со различни големини. Овој профил може да биде или квадратен или правоаголен или тркалезен, во зависност од конкретната потреба на клиентот. Бързонагряващият грејач е во право со одредена должина, поради што е популарен и како инјекција. Црева од бързонагряващите греалки обично се со тефлоново покритие, силиконски покритие, челично, хром-никелирано или друго специфично покриеност. Овие наоди може да се со различна должина, во зависност од конкретната потреба на клиентите.

Фирма Сираков Со ДООЕЛ изработува висококвалитетни брзо загревање грејачи за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот ви брзо загревање грејач можете да добиете поврзани се со нас наведени во страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.