нагреватели за сушилни, нагревател за сушлня, сушилен нагревател, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА СУШИЛНИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Сираков С ЕООД произвежда и презарежда всички видове нагреватели за сушилни. Нагревателите за сушилни, в най- голямата част от случаите, представляват нагревателно съоръжение, изработено от стоманен материал или от миканитови пластини. Те са със специфични форми, в зависимост от предназначението им, мощността им и съоръжението, към което трябва да бъдат пригодени и инсталирани за употреба.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ

Характерното за нагревателите за сушилни е, че те са от открит тип. При повечето нагреватели за сушилни, нагревателите се състоят от отделни, открити, реотни или съответно поставяни, по определена форма, кантали, биващи, както с кръгло сечение, така и плоски кантали. Нагревателите от този тип загряват бързо, достигащи определена висока температура за отрицателно време. Друго типично за нагревателя за сушилня е, че този тип нагревател, трябва да подлежи на обилно, много силно и перманентно обдухване, тъй като, ако обдухването намалее, нагревателя ще се претовари, ще развие прекалено висока температура и ще изгори.

ВЪЗМОЖНОСТИ

Благодарение на многогодишната си практика, в областта на производството на индустриални и битови нагреватели, можем да съдействаме за изработката на специфични нагреватели за сушилни. Всеки нагревател за сушилня се изработва по специфична технология, почти изцяло механизирано. Но същевременно, под строг физически контрол от наши специалисти. Всички нагреватели за сушилни, които произвеждаме могат да бъдат изцяло персонализирани, по модел на клиента. Можем да детайлизираме, при изработката, мощност, напрежение, присъединителни детайли и всякакви допълнение и особености, относно съответните нагреватели.

Има възможности за изработване на нагреватели и вграждането им във ваш, стар, нагревателен уред, който се използва като нагревател за сушилня.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за сушилни за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.