спирални нагреватели, сирален бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо нагряващ нагревател, спирален нагревател

СПИРАЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Спиралните нагреватели, познати също като спирален бързо нагряващ нагревател, са изключително специфичен вид електрически нагреватели. Те, заедно с патронните нагреватели, придобиват популярност и в настоящия момент са най- популярните нагреватели сред ново строящите се машини и съоръжения. Спирален нагревател най- често се използват, монтирайки се върху определени цилиндрични елементи, чието нагряване прави възможно нормалното функциониране на съответните машини и съоръжения и спецификите на даденото производство.

ОСОБЕНОСТИ НА СПИРАЛЕН НАГРЕВАТЕЛ

Всички спирални бързо нагряващи нагреватели притежават специфична спирална форма. Изработени са от квадратна тръба със стандартно малки размери. Най- популярни са тръбите с размери 3мм на 3мм. В последствие тази тръба се навива, с цел придобиване на специфичната спирална форма. Нагревателите се различават особено във външния и вътрешен диаметър на спиралата, височината на дадения спирален нагревател, както и дължината на захранващите изводи.

Бързо нагряващите нагреватели са мощни, което им позволява бързото достигане на висока температура. Поради това, те работят в непрестанен старт- стоп режим, което налага прецизното регулиране на достиганата от тях температура. В противен случай, може да се стигне до бързото изгаряне на даден нагревател. За целта, в този вид нагреватели се вгражда термодвойка, позволяваща прецизната регулация на температурата на всеки бързо нагряващ нагревател.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА БЪРЗО НАГРЯВАЩ НАГРЕВАТЕЛ

Най- често, спирален бързо нагряващ нагревател, се използва за дюзи и глави на екструдери. Разбира се, приложението им може да бъде и много по- разнообразно, в зависимост от потребността на всеки отделен клиент. Поради гъвкавостта на вида тръба, от която се произвежда всеки спирален нагревател, те биват изключително гъвкави. Дори, предварително навит на спирала нагревател от този тип, може лесно да бъде модифициран, с цел приобщаването му към нов размер.

 

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени спирални бързо нагряващи нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви спирален нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.