Спирален ребрести Греалки

Спирален ребрести греалки се типични цевни грејачи со спирален оребрение по нивната површина . Спирален ребрести греалки се Означување на тој начин токму поради нивната специфична слична оребрение на спирала површина. Оваа површина во повеќето случаи се целосно ребрести од почетокот до крајот на цевката .

Спирален ребрести греалки можат да бидат направени врз различни видови на цевки , кои стандардно се со кружен напречен пресек , но исто така спирално ребрести греалки , можат да се изработат и на цевки со квадратна или правоаголна пресек , а исто така се среќаваат и варијации на спирален ребрести цевки направени во цевка со триаголен пресек . Спирален ребрести греалки се користат најчесто при пренос на топол въдух во изолирани површини . Ова им овозможува на спирален ребрести грејач да се лади дополнително што осигурува подолг живот .

Сите спирален ребрести греалки може да се деформира и обликуван , по желба на клиентот , токму како што се обликуваат и стегаат сите стандардни цевка грејните елементи . Спирален ребрести грејач може да биде моќна точно колку сите други електрични цевни грејачи . Заклучоците на спирален ребрести грејач , принципиелно стигнуваат до напојување повторно по примерот на останатите електрични цевни грејачи , а елементите на зафатот на спирален ребрести грејач , повторно се исти како на сите електрични цевни грејачи , без апсолутно никаква разлика . Единствената разлика помеѓу спирален ребрести грејач и стандардните електрични цевни грејачи е спирален вдлабнатината на површината на цевката.

Пласт копродукции Рибар има развиено систем за професионално симнување на спирален вдлабнатината на секој еден грејач . Тоа спирален оребрение може да варира во различни големини , во зависност од апликацијата и моќноста на грејното тело и површината која треба да се загрее и каде што ќе биде положен дадениот спирален ребрести грејач .

Како производител на електрични грејачи со толку долгогодишно искуство и култура во оваа област , храбро сме подготвени да застанеме зад ставот дека нема проблем , во областа на производството на електрични грејачи , кој Ние не сме способни да го решиме за успешен бизнис на илјадниците наши клиенти во земјата и странство .

За дополнителни прашања и појаснувања во врска Патронот греалки , како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид Патронот грејач , немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска . Така ќе можеме да изработиме посакувана грејач на најдобар можен начин , ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168