нагревател с перки, тръбен нагревател с перки, спирално оребрени нагреватели, нагревател с перки, нагреватели със серпентина, спирално оребрен нагревател, спирално оребрени нагреватели

Спирално оребрени нагреватели (тръбни)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Спирално оребрени тръбни нагреватели, са типични тръбни нагреватели със спирално оребрение по повърхността им. Спирално оребрените нагреватели са наименувани по този начин именно поради специфичната им наподобяваща оребрение на спирала повърхност. Тази повърхност в повечето случаи се изцяло оребрена от началото до края на тръбата.

ОСОБЕНОСТИ

Спирално оребрените нагреватели могат да бъдат изработени върху различни видове тръби, които стандартно са със кръгло сечение, но също така спирално оребрените нагреватели, могат да се изработят и върху тръби с квадратно или правоъгълно сечение, а също така се срещат и варианти на спирално оребрени тръби, изработени в тръба с триъгълно сечение. Спирално оребрените нагреватели се използват най- често при пренос на топъл въздух в изолирани повърхности. Това позволява на спирално оребрения нагревател да се охлажда допълнително, което подсигурява по- продължителния му живот.

ДЕТАЙЛИ

Всички спирално оребрени нагреватели могат да бъдат деформирани и оформяни, по желание на клиента, точно както се оформят и свиват всички стандартни тръбни нагревателни елементи. Спирално оребрения нагревател може да бъде мощен точно колкото всички останали ел. тръбни нагреватели. Изводите на спирално оребрения нагревател, принципно стигат до захранването отново по подобие на останалите електрически тръбни нагреватели, а елементите за захващането на спирално оребрения нагревател, отново са същите като на всички ел. тръбни нагреватели, без абсолютно никаква разлика. Единствената разлика между спирално оребрения нагревател и стандартните електрически тръбни нагреватели е спиралното оребряване по повърхността на тръбата.

ТЕХНОЛОГИЯ

Пласи Ко ЕООД е разработила система за професионално изтегляне на спиралното оребряване върху всеки един нагревател. Това спирално оребрение може да варира в различни размери, в зависимост от приложението и мощността на нагревателя, както и площта, която следва да отоплява и където ще бъде положен дадения спирално оребрен нагревател.

Като производител на електрически спирално оребрени тръбни нагреватели, с толкова богат опит и култура в тази област. Смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно спирално оребрени тръбни нагреватели, моля, свържете се с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Можете, да ни откриете, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Силиконов нагревател

Силиконов Нагревател 500mm x 500mm

Вижте всички новини

Продукти

кварцова тръба, кварцови тръби, кварц, стъклена тръба

КВАРЦОВИ ТРЪБИ

индустриален нагревател, индустриални нагреватели, тръбен индустриален нагревател, тръбни индустриални нагреватели, индустриални патронни нагреватели, индустриален патронен нагревател

ИНДУСТРИАЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги