гъвкав нагревател, гъвкави нагреватели, гъвкав керамичен нагревател, гъвкави керамични нагреватели, керамични инфрачервени нагреватели, керамичен инфрачервен нагревател, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, инфраред нагревател, инфраред нагреватели, нагревател, нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели

ГЪВКАВ КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

ОПИСАНИЕ

Гъвкави керамични нагреватели, са специфичен вид керамични нагреватели, притежаващи всички особености на класическите керамични нагреватели, както на класическите инфраред нагреватели. Особеността на гъвкавите керамични нагреватели е това, че те са изработени от малки, по размер, керамични елементи, съединени един към друг, образуващи цялостна плоскост, на самият нагревател, която се изработва, съобразно критериите на клиентите ни и специфичните им изисквания. Тези нагреватели лесно ле огъват, полагат се около и в специфични нагревателни елементи.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Характеристика на гъвкавите керамични инфраред нагреватели е това, че те достигат желаната температура за кратко време, нагряват директно обекта на отопление, а не е необходимо да загряват предварително въздуха, за тази цел. Стандартно тези нагреватели се изработват с керамични елементи от два до осем отвора, с дебелина на елемента от 5мм. Готовите нагреватели могат да достигнат и размери от няколко квадратни метра, в зависимост от предназначението им. Мощността на този тип гъвкави керамични нагреватели, се определя от размера на цялото изделие и напрежение, при което работи, но стандартно нормата на мощността може да достигне доста високи стойности, поради факта, че кантала, под формата на спирала, се навива директно в керамичните елементи и не се изисква допълнителна изолация. Гъвкавите керамични нагреватели могат да достигнат температурни равнища и над 1000 градуса по Целзий, в зависимост от самия керамичен елемент и използвания за нагревателя Кантал.

Гъвкави керамични нагреватели се различават по температурния индекс, показващ максималната температура, до която те могат да работят. Визуално разликата може да бъде направена, спрямо цвета на изделието:

  • бял цвят на керамиката;
  • черен цвят на керамиката;
  • розов цвят на керамиката.

Има и междинни, кафяв, син и зелен цвят, показващи максималната работна температура на нагревателите.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени гъвкави керамични нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да получите свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.